Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic, show total în LA Galaxy – Los Angeles FC 3-2! Hattrick şi scandal cu adversarii: “Du-te acasă!” Video

20.07.2019 | 09:42
Zlatan Ibrahimovic, show total în LA Galaxy - Los Angeles FC 3-2! Hattrick şi scandal cu adversarii:
Zlatan Ibrahimovic, show total în LA Galaxy - Los Angeles FC 3-2

Zlatan Ibrahimovic a făcut show total în LA Galaxy – Los Angeles FC 3-2, unul dintre derby-urile din MLS. Suedezul a marcat de trei ori în poarta adversarilor, iar la finalul partidei s-a luat la ceartă cu Bob Bardley, antrenorul lui LAFC, fiind plătite nişte poliţe din timpul meciului.

Zlatan Ibrahimovic, show total în LA Galaxy – Los Angeles FC 3-2. L-a provocat pe antrenorul rivalilor

Show-ul lui Zlatan Ibrahimovic în LA Galaxy – Los Angeles FC 3-2 a început în minutul 8, când a înscris în stil de mare campion golul egalizator al gazdelor. După pauză, în minutele 56 şi 70, suedezul a înscris de două ori, iar la una dintre reuşite l-a provocat pe Bob Bradley, antrenorul lui LAFC. După ce a punctat a doua oară, atacantul s-a îndreptat spre banca de rezerve a rivalilor, unde s-a bucurat în mod ostentativ.

La finalul meciului, Bob Bradley i-a reproşat comportamentul din timpul meciului, iar Zlatan Ibrahimovic a răbufnit. “Du-te acasă micuţă c****”, a fost replica atacantului de 37 de ani, moment în care antrenorul lui LAFC a decis să-i întoarcă spatele. VEZI VIDEO AICI.

Cum şi-a ridiculizat adversarii, dar şi colegii, înainte de derby-ul oraşului Los Angeles

Înainte de LA Galaxy – Los Angeles FC 3-2, Zlatan Ibrahimovic a oferit un interviu pentru ESPN, iar suedezul a oferit o nouă replică savuroasă, prin care şi-a ridiculizat adversarii, dar şi colegii. Atacantul de 37 de ani s-a comparat cu un Ferrari, în timp ce pe fotbaliştii din MLS i-a asemuit cu un Fiat.

“Sincer, MLS nu este la nivelul Europei. Înainte, jucam cu fotbalişti fie de nivelul meu fie apropiaţi de nivelul meu, ceea ce face ca legăturile din joc să fie mai uşoare. Aici, sunt ca un Ferrari printre Fiat-uri”, a declarat Zlatan Ibrahimovic. De asemenea, suedezul i-a trimis câteva săgeţi şi lui Carlos Vela, atacantul lui LAFC, atunci când a fost întrebat dacă la 37 de ani încă se mai consideră cel mai bun fotbalist din MLS. “De departe. Câți ani are? Are 29 și joacă în MLS în vârful carierei. Unde eram eu la 29 de ani? În Europa! E diferență mare între noi”, a conchis Zlatan Ibrahimovic.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri