Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic și-a anunțat plecarea de la Los Angeles Galaxy: ”Acum puteți să vă întoarceți să vă uitați la baseball”

14.11.2019 | 08:05
Zlatan Ibrahimovic sia anuntat plecarea de la Los Angeles Galaxy Acum puteti sa va intoarceti sa va uitati la baseball
ADVERTISEMENT

Atacantul Zlatan Ibrahimovic și-a anunțat plecarea de la Los Angeles Galaxy printr-un mesaj ironic postat pe contul de Twitter. Superstarul suedez este dorit de mai multe formații de pe toate continentele, dar în postarea sa nu a spus nimic despre viitorul său.

Zlatan Ibrahimovic și-a anunțat plecarea de la Los Angeles Galaxy: ”Povestea continuă”

”Am venit, am văzut, am cucerit. Mulțumesc Los Angeles Galaxy că m-ai făcut să mă simt din nou în viață. Fanilor lui Galaxy le spun așa: ați vrut Zlatan, v-am dat Zlatan. Cu plăcere. Povestea continuă… Acum puteți să vă întoarceți să vă uitați la baseball”, este mesajul prin care Zlatan Ibrahimovic și-a anunțat plecarea de la Los Angeles Galaxy.

ADVERTISEMENT

Atacantul suedez în vârstă de 38 de ani a jucat timp de 20 de luni în Major League Soccer reușind să marcheze 53 de goluri în 58 de partide, dar nu a reușit să o ducă pe Los Angeles Galaxy spre marele titlu. În cele două sezoane petrecute în MLS, Zlatan Ibrahimovic a încheiat de fiecare dată pe locul secund în clasamentul golgheterilor, în 2018 după venezueleanul Josef Martinez și în 2019 după mexicanul Carlos Vela.

Ibrahimovic, aproape de o revenire în Serie A

Cel mai probabil, Zlatan Ibrahimovic va reveni în Europa în această iarnă, el fiind curtat intens de fosta sa formație AC Milan, acolo unde este dorit de directorul sportiv Paolo Maldini. Despre suedez s-a mai scris că ar putea ajunge la SSC Napoli, Bologna, dar și în Australia la Perth Glory. Suedezul este unul dintre cei mai titrați fotbaliști din lume cu 6 titluri în Italia, 4 în Franța, două în Olanda și unul în Spania, dar are și un trofeu Europa League, cucerit cu Manchester United.

ADVERTISEMENT