Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic și-a luat la revedere de la MLS cu un meci nebun şi cu un gest obscen! LA Galaxy, eliminată în play-off după 3-5 cu Los Angeles FC. VIDEO

25.10.2019 | 09:05
Zlatan Ibrahimovic sia luat la revedere de la MLS cu un meci nebun si cu un gest obscen LA Galaxy eliminata in playoff dupa 35 cu Los Angeles FC VIDEO
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Los Angeles Galaxy, Zlatan Ibrahimovic, și-a luat la revedere de la Major League Soccer cu un meci nebun în care a marcat un gol și a dat o pasă decisivă. Formația starului suedez a ratat calificarea în finala Conferinței de Vest, fiind învinsă de rivala Los Angeles cu 5-3, într-o partidă cu răsturnări de scor.

Zlatan Ibrahimovic și-a luat la revedere de la MLS cu un meci nebun

Zlatan Ibrahimovic, care mai are contract cu Los Angeles Galaxy până la finalul acestui an, și-a luat la revedere de la Major League Soccer în manieră proprie și a oferit spectatorilor o prestație excelentă într-un meci de poveste. Din păcate pentru el, totul a culminat cu o înfrângere și eliminarea din play-off-ul campionatului nord-american. La finalul meciului, suedezul a fost provocat de fani şi le-a răspuns cu un gest obscen.

ADVERTISEMENT

Los Angeles FC a condus cu 2-0 după dubla mexicanului Carlos Vela, dar Galaxy a revenit cu golurile lui Zlatan Ibrahimovic și Cristian Pavon, din pasa suedezului. Gazdele, principalele favorite la câștigarea titlului, au mai punctat de două ori prin uruguayanul Diego Rossi și Adama Diomande, iar Galaxy a mai avut o sclipire prin venezueleanul Rolf Feltscher, dar același Diomande a stabilit scorul final.

Ibrahimovic își dorește o revenire în Europa

Acesta a fost ultimul meci jucat de Zlatan Ibrahimovic în Major League Soccer, suedezul lăsând să se înțeleagă în mai multe rânduri că și-a dori să revină în Europa. În ultimul timp s-a zvonit de un interes al celor de la Napoli, dar la fel de bine atacantul în vârstă de 38 de ani ar putea să se retragă din activitate.

ADVERTISEMENT

La finalul jocului Ibrahimovic a revenit asupra posibilității de a pleca din MLS: ”Când joci, doreşti recunoaştere, să primeşti ceva în schimbul performanţei. Am dat maximum astăzi, dar tot sezonul a fost aşa: am marcat două goluri, am încasat patru, am marcat trei, am primit patru, am marcat unul, am primit trei… E greu de jucat aşa. Pentru anul viitor, nu ştiu încă. Dacă rămân, în MLS va fi bine, pentru că toată lumea se va interesa. Dacă plec, nimeni nu îşi va mai aminti că există MLS”.

Și Alexandru Mitriță a fost eliminat în sferturile de finală ale MLS, după ce echipa sa New York City FC a fost învinsă acasă de Toronto FC, scor 1-2. Astfel, în semifinalele competiției vor avea loc meciurile Los Angeles FC – Seattle Sounders și Atlanta United – Toronto FC.

ADVERTISEMENT