Sport

Francesco Totti şi Zlatan Ibrahimovic vin la Cluj! Meci de gală România vs prietenii lui Mutu, la Sports Festival. EXCLUSIV

07.10.2019 | 11:57
Zlatan si Mutu sunt prieteni foarte buni din perioada in care au jucat la Juventus Torino
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Zlatan Ibrahimovic și Francesco Totti sunt invitați la Sports  Festival 2020 de la Cluj Napoca, acolo unde va ajunge și Simona Halep, fostul număr 1 mondial care a mers și anul acesta la festivalul organizat în perioada 11 – 14 iunie care are scopul de a promova într-un mod diferit mișcarea și un stil de viață sănătos.

Zlatan Ibrahimovic și Francesco Totti, invitați la Sports Festival 2020

Zlatan Ibrahimovic și Francesco Totti au fost invitați de Adi Mutu pentru a participa la un meci demonstrativ la Sports Festival, acolo unde se vor duela prietenii ‘Briliantului’ cu generația fostului atacant al echipei naționale a României. Fostul căpitan și jucător al lui AS Roma și-a dat acceptul să vină anul viitor la Cluj Napoca, iar Zlatan Ibrahimovic, actualul fotbalist al celor de la LA Galaxy, urmează să ofere un răspuns în scurt timp, dar șansele să vină sunt mari.

ADVERTISEMENT

La evenimentul organizat în Cluj Napoca va participa și Simona Halep, sportivă care a mers și în 2019 la Sports Festival unde a avut parte de momente emoționante alături de Marius Copil, Fabio Fognini, Daniela Hantuchova, Darren Cahill, Andrei Pavel, Stere Halep și Emil Boc.

Simona Halep la Sports Festival 2019, Sursă foto: Mircea Roșca
Simona Halep la Sports Festival 2019, Sursă foto: Mircea Roșca

Simona Halep, principala atracție de la Sports Festival 2019

Evenimentul din 2019 a avut mare succes, iar Simona Halep a fost principala atracție a festivalului din Cluj Napoca. În cadrul evenimentului a fost dedicat un moment special pentru a aduce un omagiu familiei sportivei care în trecut a fost numărul 1 mondial, iar meciul Simonei Halep a fost sold-out, după ce 9.000 de oameni au cumpărat biletele puse la dispoziție.

ADVERTISEMENT
Tags: