Zlatan Ibrahimovic, tot mai aproape de Malmo! Suedezul a primit prima ofertă

Razvan Nicolae    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
25/09/2018, 13:52
Zlatan Ibrahimovic, tot mai aproape de Malmo! Suedezul a primit prima ofertă GALERIE FOTO
Zlatan Ibrahimovic, tot mai aproape de Malmo

Zlatan Ibrahimovic este tot mai aproape de Malmo, formaţie la care şi-a început cariera profesionistă. Atacantul suedez evoluează în prezent pentru LA Galaxy, însă nu ar spune nu unei reveniri în Suedia, mai ales că fosta sa echipă i-a făcut o ofertă concretă, iar jucătorul îşi doreşte să câştige titlul în Suedia, trofeu care îi lipseşte din palmares.

“Am primit o ofertă de la Malmo. Ei vor ca eu să mă întorc acasă şi să-mi închei cariera acolo. Nu închid nicio uşă, este o variantă pentru mine, mai ales că titlul de campion al Suediei îmi lipseşte din palmares”, a declarat Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic, tot mai aproape de Malmo, echipă unde a jucat doi ani

Zlatan Ibrahimovic este tot mai aproape de Malmo, echipă pentru care a jucat în perioada 1999-2001. Recent, atacantul de 36 de ani şi-a adus aminte de primele meciuri jucate în prima ligă din Suedia. “E distractiv cum la începutul carierei mulţi nu aveau încredere în mine. Spuneu că sunt incapabil să marchez. Se pare că ştiu să înscriu. Am ajuns la 500 de goluri. E un număr nebun pentru fotbal. Am avut şansa să joc la unele dintre cele mai bune echipe, alături de unii dintre cei mai buni fotbalişti. Am marcat de fiecare dată”, a declarat Zalatan Ibrahimovic.

De-a lungul timpului, Zlatan Ibrahimovic a jucate pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United şi LA Galaxy. Pe 15 septembrie, atacantul suedez a reuşit să marcheze golul 500 al carierei, în meciul Toronto FC – LA Galaxy 5-3. La finalul meciului, fotbalistul de 36 de ani a sărbătorit momentul printr-o postare în stilul său caracteristic, uşor ironic. “Mi-au spus că s-a terminat. Eu am spus NU”, a fost mesajul postat pe o reţea de socializare după ce a reuşit să înscrie golul 500 din carieră.

Zlatan Ibrahimovic, tot mai aproape de Malmo, unde a jucat timp de doi ani
Zlatan Ibrahimovic, tot mai aproape de Malmo, unde a jucat timp de doi ani
Închide ×