Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic va cânta la Sanremo. Cu cine va face duet starul lui AC Milan

22.02.2021 | 09:50
Zlatan Ibrahimovic va canta la Sanremo Cu cine va face duet starul lui AC Milan
ADVERTISEMENT

Ediția 2021 a festivalului internațional de muzică Sanremo va fi prezentată de Zlatan Ibrahimovic. Starul lui AC Milan va interpreta și o melodie, în duet cu un alt fotbalist de legendă.

Organizatorii festivalului au anunțat încă de anul trecut că Ibra a fost ofertat să fie amfitrionul evenimentului, iar suedezul a acceptat pe loc.

ADVERTISEMENT

Festivalul concurs de la Sanremo este cel mai mare eveniment de acest gen din Italia și se desfășoară neîntrerupt din 1951.

Zlatan Ibrahimovic, duet cu Sinisa Mihajlovic

Nici organizatorii, nici Zlatan Ibrahimovic nu au dat detalii suplimentare despre ce implică prezența suedezului pe scena festivalului. Până recent se știa doar că Ibra va fi prezentator.

ADVERTISEMENT

Însă, bunul său prieten Sinisa Mihajlovic, antrenorul echipei Bologna, a spus tot. Cei doi vor interpreta un cântec, în duet.

”Eu și Zlatan vom face show. Am demonstrat deja că nu știu să dansez, acum voi arată că nu știu nici să cânt! Dar voi încerca. Măcar se va amuza lumea.

ADVERTISEMENT

Din ce știu, Zlatan cântă mai rău decât mine, l-am auzit fredonând un cântec sârbesc. Imaginați-vă ce nebunie, eu și cu Zlatan vom fi ca doi lăutari pe scenă. Din fericire, am înțeles că nu va fi public”, s-a amuzat Mihajlovic.

Cât va încasa Zlatan la Sanremo

Festivalul de muzică Sanremo se va derula în perioada 2-6 martie, cel mai probabil fără spectatori din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru prevenirea și răspândirea noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Prezența pe scenă nu va fi un act de binefacere, fotbalistul suedez încasând o sumă frumușică pentru că va fi gazda evenimentului.

50.000 de euro pentru fiecare seară de show va primi Zlatan Ibrahimovic, conform anunțului făcut de organizatori.  Aceștia au mai menționat că suedezul va fi invitat cel puțin o seară și că, în funcție de audiențe, numărul prezențelor ar putea fi mai mare.

ADVERTISEMENT