Fotbal international

OFICIAL. Zlatan a SEMNAT! “Asta a fost mereu intenţia mea”

UPDATE, 24 august, ora 16:19 / Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Manchester United. Atacantul suedez şi-a prelungit contractul pentru încă un sezon şi va purta numărul 10. Anunţul a fost făcut pe...
25.08.2017 | 00:20
OFICIAL Zlatan a SEMNAT Asta a fost mereu intentia mea

UPDATE, 24 august, ora 16:19 / Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Manchester United. Atacantul suedez şi-a prelungit contractul pentru încă un sezon şi va purta numărul 10. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. 

“M-am întors să închei ce am început. A fost întotdeuna intenţia mea şi a clubului ca să rămân. Abia aştept să revin pe Old Trafford, dar ştiu că am nevoie de timp ca să fiu din nou 100% pregătit. Am muncit din greu şi voi continua această muncă pentru a fi în cea mai bună condiţie pe gazon”, a spus Zlatan.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile din Premier League

“Suntem încântaţi că Zlatan se recuperează bine şi suntem încântaţi să avem ambiţia şi experienţa lui. După contribuţia sa din sezonul trecut merită încredere şi vom fi răbdători cu recuperarea lui. Nu am niciun dubiu că va fi important în partea a doua a sezonului”, a spus Jose Mourinho.

manchester

UPDATE. Zlatan şi-a anunţat revenirea la Manchester United în stilul său caracteristic postând o poză cu el în rol de sfânt, la un meci de skandenberg cu “diavolul”, simbolul lui United.

2233


La 36 de ani suedezul Zlatan Ibrahimovic este departe de a se gândi la retragere. Nici măcar teribila accidentare suferită în primăvară în ultimul minut al returului de pe Old Trafford cu Anderlecht, din sferturile de finală ale Europa League, ruptură de ligamente la genunchi, nu a potolit dorinţa nordicului de a reveni cât mai repede pe gazon. Ibra se află în procesul de recuperare, pe care medicii l-au văzut ca fiind pe o durată de minim nouă luni, dar e clar că va fi mult mai rapid, pentru că organismul jucătorului îl ajută enorm.

De altminteri, doctorii din SUA, unde a fost să se opereze, au rămas fără cuvinte văzând forţa picioarelor suedezului. Zlatan munceşte extraordinar la recuperare, având o ambiţie care a uluit pe toţi cei care lucrează acum cu el la refacere. Cel mai probabil în două luni Ibrahimovic va putea intra în program normal de antrenamante, iar în maxim trei luni va putea juca un meci oficial.

Zlatan Ibrahimovic este susţinut de Jose Mourinho

Evident, odată ce lumea s-a lămurit că Ibrahimovic va continua să joace, întrebarea care stă pe buzele multora este unde o va face. S-a scris că a refuzat o ofertă de la Los Angeles Galaxy, s-a vorbit de faptul că Milan ar vrea să îl readucă pe San Siro, unde mai mai evoluat cu ani în urmă, dar toate incertitudinele sunt aproape de capătul drumului şi în câteva zeci de ore vom şti cu siguranţă echipa la care va juca Zlatan.

Aceasta se anunţă a fi, conform celor scrise de tabloidul The Sun, exact ultima formaţie la care Zlatan Ibrahimovic a jucat sezonul trecut, marcând 28 de goluri. Adică Manchester United, suedezul netemându-se de concurenţa cu puternicul atacant belgian Romelo Lukaku. Este şi dorinţa antrenorului Jose Mourinho de a-l avea din nou pe Ibra la dispoziţie, pentru că obiectivul declarat pe Old Trafford este câştigarea titlului.