Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic va prezenta festivalul de la San Remo! Câți bani va câștiga suedezul

09.01.2021 | 22:25
Zlatan Ibrahimovic va prezenta festivalul de la San Remo Cati bani va castiga suedezul
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic va prezenta festivalul de la San Remo în acest an, eveniment care va avea loc între 2 și 6 martie în Italia, iar presa a aflat đeja câți bani va câștiga starul lui AC Milan.

Atacantul nu consideră că festivalul, care se va suprapune calendarului competițional din Serie A, va constitui o problemă în evoluțiile sale.

ADVERTISEMENT

Acesta va fi invitat permanent și va purta exclusiv vestimentația oferită de un celebru designer din lumea modei.

Zlatan Ibrahimovic va prezenta festivalul de la San Remo! Câți bani va câștiga suedezul

Zlatan Ibrahimovic nu este primul fotbalist din Serie A care prezintă festivalul San Remo. În trecut, alte superstaruri din Italia au urcat pe scenă, printre cele mai cunoscute nume fiind Francesco Totti sau Antonio Cassano. Starul suedez va câștiga 50.000 de euro pe seară pentru prestația sa pe scenă.

ADVERTISEMENT

”Ibra ne va încânta cu prezența sa în fiecare din cele 5 seri și nu va rata meciurile lui Milan, chiar dacă eu țin cu Inter”, a declarat prezentatorul festivalului, Amadeus. Pe 3 martie însă, Zlatan va evolua în partida contra celor de la Udinese din Serie A.

Zlatan Ibrahimovic este poate cel mai influent jucător de la AC Milan în acest moment, absența sa fiind puternic resimțită la nivel de echipă, distanța milanezilor față de locul secund reducându-se la doar un punct.

ADVERTISEMENT

Zlatan a revenit să cucerească titlul cu Milan

Deși cariera sa părea încheiată odată cu mutarea în MLS, Zlatan a revenit pe tărâm european glorios. La Milan a aprins scânteia speranței că titlul ar putea reveni pe San Siro, iar suporterii, meci după meci, au devenit mai încrezători.

Alături de un lot redutabil, din care fac parte Kessie, Theo Hernandez, Calabria sau Calhanoglu, Zlatan Ibrahimovic a dus-o pe primul loc pe Milan. Un fapt neașteptat de mulți, având în vedere jucătorii fabuloși pe care rivalii de la Inter sau Juventus îi dețin.

ADVERTISEMENT

”Când am venit a doua oară la Milan a fost într-o situație de-a readuce clubul în top, asta mă face să simt că trăiesc”, a declarat Zlatan Ibrahimovic pentru presa din Italia.

ADVERTISEMENT