ADVERTISEMENT
Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic îi dă lecții lui Cristiano Ronaldo. Este ambasador în Italia împotriva COVID. Video

Autor: Bogdan Ciutacu | 30.10.2020 | 08:58
Zlatan Ibrahimovic îi dă lecții lui Cristiano Ronaldo. Este ambasador în Italia împotriva COVID. Video
Zlatan ii da lectii lui Cristiano Ronaldo. Este ambasador in Itailia impotriva COVID-19

Zlatan Ibrahimovic s-a implicat într-o campanie în Lombardia și a devenit ambasador împotriva coronavirus. Atacantul suedez îi dă un exemplu lui Cristiano Ronaldo, care a sfidat mai multe reguli după ce a fost depistat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Zlatan are un comportament total diferit de cel al lui Cristiano Ronaldo, care a sfidat o lumea întreagă prin reacția sa  de pe contul de instagram, care a fost aspru taxată de opinia publică și nu numai.

Ibrahimovic are 39 de ani și a fost infectat cu coronavirus, motiv pentru care, deși nu a avut niciun simptom, nu a putut fi pe teren la meciul din Europa League al milanezilor cu Bodo/Glimt, ratând și următoarele trei meciuri ale lui AC Milan.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic este ambasador împotriva coronavirus în Italia

Zlatan Ibrahimovic a fost testat pozitiv pe 24 septembrie și a primit vestea într-un un mod original, așa cum îi place suedezului, care a devenit viral pe internet:

,,Am fost testat negativ pentru Covid ieri şi am fost pozitiv astăzi. Nu am niciun simptom. Covid a avut curajul să mă provoace. Proastă idee”, a scris Ibrahimovici pe Twitter.

ADVERTISEMENT

După 16 zile de carantină, pe 9 octombrie, Zlatan a făcut anunțul așteptat de toți fanii Milanului. Suedezul s-a vindecat de coronavirus, iar în aceste momente în care regiunea Lombardia înregistrează un număr record de cazuri de COVID-19, a transmis un mesaj în stilul caracteristic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ricorda di indossare la mascherina, mantieni le distanze e proteggi chi ti sta vicino, sempre. Vinciamo noi! @regionelombardia.official

O postare distribuită de Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) pe

Astfel, Zlatan a transmis un mesaj puternic celor care nu cred în această pandemie și nu doresc să poarte masca chirurgicală sau pentru cei care nu o poartă corect, cum se întâmplă chiar și în România.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic: ,,Virusul m-a provocat și l-am învins. Dar voi nu sunteți Zlatan. Nu îl provocați”

Mesajul lui Zlatan a fost foarte bine primit și a devenit viral în spațiul online: ,,Virusul m-a provocat și l-am învins. Dar voi nu sunteți Zlatan. Nu îl provocați. Folosiți-vă mintea, respectați regulile. Distanțarea socială și măști întotdeauna. Vom învinge”, este discursul lui Ibrahimovic în clipul de prezentare al campaniei, al cărei ambasador este chiar suedezul.

Luarea de atitudine a lui Zlatan este extrem de importantă în contextul în care Cristiano Ronaldo a luat în derâdere infectarea cu coronavirus și a avut o postare scandaloasă pe contul său de instagram unde este urmărit de peste 240 de milioane de oameni din lumea întreagă: ,,Mă simt bine şi sănătos! Forza Juve! PCR e o porcărie!”.

ADVERTISEMENT

Astfel, campania care tocmai a fost lansată și a cărei imagine este Zlatan Ibrahimovic este cu atât mai importantă. ținând cont că portughezul este un formator de opinie, mai ales printre cei tineri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!