Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic îi dă lecții lui Cristiano Ronaldo. Este ambasador în Italia împotriva COVID. Video

30.10.2020 | 08:58
Zlatan Ibrahimovic ii da lectii lui Cristiano Ronaldo Este ambasador in Italia impotriva COVID Video
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic s-a implicat într-o campanie în Lombardia și a devenit ambasador împotriva coronavirus. Atacantul suedez îi dă un exemplu lui Cristiano Ronaldo, care a sfidat mai multe reguli după ce a fost depistat pozitiv.

Zlatan are un comportament total diferit de cel al lui Cristiano Ronaldo, care a sfidat o lumea întreagă prin reacția sa  de pe contul de instagram, care a fost aspru taxată de opinia publică și nu numai.

ADVERTISEMENT

Ibrahimovic are 39 de ani și a fost infectat cu coronavirus, motiv pentru care, deși nu a avut niciun simptom, nu a putut fi pe teren la meciul din Europa League al milanezilor cu Bodo/Glimt, ratând și următoarele trei meciuri ale lui AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic este ambasador împotriva coronavirus în Italia

Zlatan Ibrahimovic a fost testat pozitiv pe 24 septembrie și a primit vestea într-un un mod original, așa cum îi place suedezului, care a devenit viral pe internet:

ADVERTISEMENT

,,Am fost testat negativ pentru Covid ieri şi am fost pozitiv astăzi. Nu am niciun simptom. Covid a avut curajul să mă provoace. Proastă idee”, a scris Ibrahimovici pe Twitter.

După 16 zile de carantină, pe 9 octombrie, Zlatan a făcut anunțul așteptat de toți fanii Milanului. Suedezul s-a vindecat de coronavirus, iar în aceste momente în care regiunea Lombardia înregistrează un număr record de cazuri de COVID-19, a transmis un mesaj în stilul caracteristic.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ricorda di indossare la mascherina, mantieni le distanze e proteggi chi ti sta vicino, sempre. Vinciamo noi! @regionelombardia.official

O postare distribuită de Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) pe

Astfel, Zlatan a transmis un mesaj puternic celor care nu cred în această pandemie și nu doresc să poarte masca chirurgicală sau pentru cei care nu o poartă corect, cum se întâmplă chiar și în România.

Zlatan Ibrahimovic: ,,Virusul m-a provocat și l-am învins. Dar voi nu sunteți Zlatan. Nu îl provocați”

Mesajul lui Zlatan a fost foarte bine primit și a devenit viral în spațiul online: ,,Virusul m-a provocat și l-am învins. Dar voi nu sunteți Zlatan. Nu îl provocați. Folosiți-vă mintea, respectați regulile. Distanțarea socială și măști întotdeauna. Vom învinge”, este discursul lui Ibrahimovic în clipul de prezentare al campaniei, al cărei ambasador este chiar suedezul.

ADVERTISEMENT

Luarea de atitudine a lui Zlatan este extrem de importantă în contextul în care Cristiano Ronaldo a luat în derâdere infectarea cu coronavirus și a avut o postare scandaloasă pe contul său de instagram unde este urmărit de peste 240 de milioane de oameni din lumea întreagă: ,,Mă simt bine şi sănătos! Forza Juve! PCR e o porcărie!”.

Astfel, campania care tocmai a fost lansată și a cărei imagine este Zlatan Ibrahimovic este cu atât mai importantă. ținând cont că portughezul este un formator de opinie, mai ales printre cei tineri.

ADVERTISEMENT