Fotbal international

Zlatan s-a decis asupra viitorului său: „Ori vine la noi, ori pleacă în Suedia!”

17.05.2020 | 16:56
Zlatan sa decis asupra viitorului sau Ori vine la noi ori pleaca in Suedia
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic s-a decis asupra viitorului său, iar una dintre variantele suedezului este să meargă la Bologna, anunțul fiind făcut de antrenorul Sinișa Mihajlovic.

Decizia lui Zlatan despre viitorul său

Sinișa Mihajlovic, antrenorul Bolognei, a vorbit despre viitorul său și a anunțat că atacantul lui AC Milan va ajunge în vară fie la echipa antrenată de el, fie se va întoarce în Suedia, țara sa natală.

ADVERTISEMENT

„Zlatan m-a sunat acum câteva zile. Române de văzut ce va decide să facă la vară. Este sigur faptul că nu va mai rămâne la Milan.

Ibra mă tratează diferit, ascultă ce zic și e atent la cum se comportă. Asta pentru că oamenii periculoși se recunosc între ei”, a mai dezvăluit Sinișa Mihajlovic în presa din Italia.

ADVERTISEMENT

Zlatan nu mai vrea să rămână la AC Milan, după ce conducerea „rossonerilor”, după ce Paolo Maldini și Zvonimir Boban au fost îndepărtați de la club.

Între timp, atacantul suedez și-a reluat antrenamentele, dar nu la AC Milan, ci la Hammarby, formație la care deține 25% din acțiuni.

ADVERTISEMENT

„O voi ajuta pe Hammarby să devină cea mai bună echipă scandinavă“, spunea suedezul după ce a devenit acţionar al formaţiei.

„El ne-a întrebat dacă poate să se antreneze cu noi. A marcat câteva goluri şi s-a pregătit cu noi. A fost o sesiune de antrenament voluntară, mai ales că mulţi dintre jucători nu s-au antrenat în ultimele zile”, a declarat Mikael Hjelmberg, oficial al lui Hammarby.

ADVERTISEMENT

Campanie impresionantă făcută de Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a lansat o campanie de luptă împotriva coronavirusului prin intermediul Social Media: „Italia mi-a dat mereu multe, de aceea vreau să fac ceva concret pentru a ajuta țara pe care o iubesc în această perioadă dramatică.

Mă bazez pe generozitatea colegilor mei, a tuturor sportivilor profesioniști și a celor care doresc să aducă o contribuție mică sau mare, în funcție de posibilități, pentru a lupta cu acest virus”.

„Împreună putem ajuta cu adevărat spitalele, medicii și asistentele care lucrează zilnic pentru a salva vieți. Dacă virusul nu merge la Zlatan, Zlatan merge la virus”, a spus Zlatan.

ADVERTISEMENT