Fotbal intern

Zlatinski își asumă vina înfrângerii! ”Îmi cer scuze colegilor”

Autor: Traian Terzian | 05.05.2018 | 23:41
Zlatinski își asumă vina înfrângerii! ”Îmi cer scuze colegilor”
Hristo Zlatinski își asumă vina înfrângerii din meciul CFR Cluj - CS Universitatea Craiova 1-0

Mijlocașul echipei CS Universitatea Craiova, Hristo Zlatinski, își asumă vina înfrângerii din partida cu CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a opta a Ligii 1 Betano. Bulgarul regretă faptul că l-a lăsat pe brazilianul Gustavo să bată penalty-ul din minutele de prelungire.

”Eu sunt de vină astăzi! I-am dat posibilitatea să bată lui Gustavo şi vreau să zic scuze la echipă, pentru că nu am luat eu responsabilitatea asta. Eu sunt vinovat astăzi, pentru că m-am gândit mai bine să bată Gustavo”, a declarat Zlatinski pentru Telekom Sport.

Zlatinski își asumă vina înfrângerii, deoarece el trebuia să execute penalty-ul

Hristo Zlatinski își asumă vina înfrângerii, deoarece după ieșirea lui Alexandru Mitriță el era următorul pe listă pentru executarea penalty-ului. Brazilianul Gustavo a ratat lovitura de la 11 metri în minutul 90+3, șutul său fiind parat de Giedrius Arlauskis.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, şi a revenit pe primul loc în Liga 1 Betano, cu 44 de puncte după opt etape în play-off şi un meci în plus faţă de FCSB (43 de puncte).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!