Fotbal intern

Zlatinski nu vrea să meargă la Voluntari! Pe cine au adus în locul lui

17.08.2018 | 16:17
Zlatinski nu vrea sa mearga la Voluntari Pe cine au adus in locul lui

Hristo Zlatinski, mijlocaşul celor de la Universitatea Craiova, nu îşi doreşte să meargă la FC Voluntari. FANATIK.RO a aflat că transferul bulgarului a căzut şi Zlatinski va pleca doar la o echipă din străinătate.

Aşa cum FANATIK.RO a anunţat, Zlatinski a negociat mutarea la Voluntari, dar l-a anunţat pe Daniel Opriţa că nu îşi doreşte să evolueze în continuare în România, iar dacă nu îşi va găsi un angajament în străinătate va continua la echipa din Bănie până la finalizarea contractului.

Zlatinski nu merge la Voluntari, dar la trupa ilfoveană va ajunge Robert Hodorogea

FANATIK.RO a aflat că în locul lui Hristo Zlatinski va veni Robert Hodorogea la FC Voluntari. Fotbalistul celor de la Viitorul se pare că nu mai face parte din planurile lui Gheorghe Hagi şi va fi cedat la trupa ilfoveană. Jucătorul constănţenilor a prins doar trei meciuri în acest sezon în ciuda faptului că poate evolua atât ca fundaş central, dar şi în linia mediană.

Fundaşul crescut de FCSB şi debutat de Viitorul în Liga 1 Betano nu-şi mai găseşte loc în primul 11 al echipei după ce  în această vară au fost aduşi jucători precum Srdjian Luchin, Andrei Artean sau Vlad Achim. Hodorogea a prins minute doar în momentele în care Bogdan Ţâru a fost odihnit, iar Luchin nu era pus la punct cu pregătirea fizică pentru noul sezon.

Hodorogea are şanse mari să devină rapid un titular de bază la FC Voluntari, în condiţiile în care echipa antrenată de către Daniel Opriţa a obţinut un singur punct în primele patru etape şi ocupă ultimul loc în clasamentul din prima ligă de fotbal din România.  Tânărul tehnician al ilfovenilor a căutat de altfel mai multe soluţii în ultimele zile pentru a aduce un plus de valoare lotului.

Hristo Zlatinski, 33 de ani, a evoluat 111 meciuri pentru Universitatea Craiova în toate competiţiile şi a reuşit să câştige în sezonul trecut Cupa României în faţa celor de la Hermannstadt, fiind de altfel singurul trofeu cucerit de bulgar în Bănie.

Mijlocaşul central a fost scos din primul 11 de către Alexandru Cicâldău, puştiul pe care oltenii l-au achiziţionat de la Viitorul, şi pe care speră că vor obţine bani grei dintr-un viitor transfer. Internaţionalul român de tineret a fost de altfel integralist în şase din primele şapte meciuri în noul sezon pentru Universitatea Craiova, iar cota lui de piaţă a atins un maxim de 1,5 milioane de euro.

Zlatinski a fost adus de Craiova în 2015 de la Ludogoreţ în schimbul sumei de 100.000 de euro şi mai are contract cu formaţia olteană până în vara lui 2019. Bulgarul încasează un salariu de 9.000 de euro lunar şi ar putut beneficia de 7.000 de euro lunar dacă alegea să meargă la FC Voluntari.

Fotbalistul celor de la Universitatea Craiova nu a mai reuşit să marcheze un gol de pe 13 august, 2017, într-o victorie obţinută cu 1-0 în faţa celor de la FC Botoşani. Elevul lui Devis Mangia reuşea atunci să înscrie dintr-o pasă venită de la brazilianul Gustavo.

Tags: