Sport

Video. Mihai Zmărăndescu are pedigree de campion. A câştigat primul titlu MMA din carieră

Fiul fostului luptător Cătălin Zmărăndescu, Mihai, a reuşit să cucerească primul titlu MMA din carieră, la doar 18 ani şi jumătate.
10.12.2017 | 14:36
Video Mihai Zmarandescu are pedigree de campion A castigat primul titlu MMA din cariera

Nici bine nu şi-a început cariera de luptător MMA, şi Zmărăndescu Junior a devenit deja campion WCMMA la categoria 77 Kg. Într-un meci disputat pe durata a 3 reprize, românul în vârstă de 18 ani şi jumătate l-a învins pe britanicul Alfie Hawes, graţie unei decizii 2-1. – VEZI VIDEO MAI JOS

Într-o sală arhiplină, în care românii şi-au tras partea leului, fiul lui Cătălin Zmărăndescu a făcut un meci de senzaţie, obţinând a patra victorie din tot atâtea posibile la MMA şi a noua în Regatul Unit.

Zmărăndescu junior visează să ajungă în UFC

Mihai a dedicat victoria fanilor prezenţi la gală şi în special tatălui său, retras din activitate în primavară. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a fost mai emoţionat ca niciodată, dar s-a bucurat ca un copil la final. “Nu am avut trăiri de o asemenea intensitate niciodată. Am încercat să ascund emoţiile şi cred că am reuşit, în cea mai mare parte, cel puţin. Mă bucur însă că Mihai a reuşit să treacă peste toate şi să câştige lupta în maniera în care a făcut-o. Le-a demonstrat tuturor de ce e capabil, pe puterile lui, nu doar pentru că e fiul lui Zmărăndescu. Bravo lui, sunt mandru de ce a realizat fiul meu, la nici 19 ani”, a mărturisit Cătălin Zmărăndescu.

Proaspătul campion a ieşit din ring epuizat, dar fericit. „Sunt bucuros pentru ce am reuşit, dar mă dor toate în mine. Meciul a fost super greu, nu mă aşteptam. Alfie a evoluat foarte mult de la ultimele lui meciuri şi s-a văzut că s-a pregătit foarte bine. Ne-am bătut trei reprize într-una, dar am dovedit ce înseamnă să fii român, cum şi fanii mei au dovedit ce înseamnă să îţi susţii favoritul. Le mulţumesc din suflet, nu aveam cum să nu câştig la ce atmosferă au creat pentru mine. Şi, ca întotdeauna, nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul tatălui meu, care o să fie în colţul meu, ca main coach, până la capăt”, a declarat Mihai Zmărăndescu, pentru Blitznews. – VEZI DETALII AICI

Începând de vineri, 8 decembrie, Mihai este reprezentat de Elite MMA Agency, una dintre cele mai cunoscute agenţii de impresariat din sporturile de contact din Marea Britanie, care îl va ajuta, cu siguranţă, să-şi îndeplinească visul, acela de a accede în UFC.