Life

Zodia Balanță în luna iunie 2021. Problemele în familie se acutizează

Zodia Balanță are parte de o serie de provocări în luna iunie, iar multe ține de legăturile sale cu membrii familiei.
21.05.2021 | 10:48
Zodia Balanta in luna iunie 2021 Problemele in familie se acutizeaza
Zodia Balanță în luna iunie 2021. Foto: predictmyfuture.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță are în luna iunie 2021 toate șansele să renască din propria cenușă, precum pasărea Phoenix. Principalele probleme pe care trebuie să le depășească sunt cele de comunicare cu cei dragi.

Balanțele devin mai nerăbdătoare pe măsură ce trece timpul, iar lipsa lor de tact poate afecta cele mai apropiate relații. În prima jumătate a lunii iunie se pot naște anumite conflicte cu persoanele din familie dintr-o altă generație.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer care sunt tineri pot intra în clinciuri cu cei vârstnici, iar bunicii se pot certa cu nepoții. Balanțele simt mai mult ca oricând nevoia să se exprime liber, fără să țină cont de sensibilitățile celorlalți.

Zodia Balanță în luna iunie 2021

Până pe 15 iunie sunt pe o pojghiță de gheață pe plan relațional. Oricât de multă dreptate ar avea în anumite privințe, Balanțele trebuie să își dozeze foarte bine cuvintele și să ia atitudine apelând la diplomație.

ADVERTISEMENT

Chiar și relațiile colegiale pot fi afectate de această atitudine. Acești nativi guvernați de planeta Venus devin un pic mai duri pentru că au avut senzația în ultima perioadă că au fost luați peste picior de cine nu trebuia.

Cea de-a doua jumătate a lunii innie vine cu provocări mari pe plan profesional. Unele Balanțe trebuie să dea socoteală pentru anumite nereușite, în timp ce altele își pregătesc deja drumul către un nou proiect.

ADVERTISEMENT

Au șanse mari să se remarce într-un domeniu de activitate în care nu au muncit până acum. Sunt dispuse să ofere toată expertiza lor anumitor directori de companii, evident pe bani mulți.

Zilele norocoase și zilele cu ghinion

Știu să se vândă foarte bine, iar Balanțele care o iau de la zero în carieră au oportunități pe care nu le pot rata. Viitorul lor profesional se poate schimba definitiv mai ales după data de 20 iunie.

ADVERTISEMENT

Pe plan sentimental, nu apar surprize mari. Totul decurge normal. E posibil ca în anumite weekenduri din iunie, Balanțele să simtă nevoia să fie ceva mai romantice.

Zilele norocoase din această lună sunt 8, 18, 28 și 30 iunie. În aceste zile, Balanțelor le este recomandat să încerce activități cât se poate de diferite.

Zilele cu ghinion sunt 13, 14, 16, 22, 23, 25 și 29 iunie. După cum se poate observa, sunt suficiente zile în care nativilor de aer li se recomandă să aibă grijă la ce scot pe gură.

 

ADVERTISEMENT