Life

Zodia Balanță în luna mai 2022. Relațiile personale trec într-o altă etapă

Zodia Balanță are un mai 2022 plin de transformăi la nivel sentimental. Relațiile sale vor evolua, căci vor vedea părți necunoscute ale oamenilor cu care interacționează zi de zi.
18.04.2022 | 16:54
Zodia Balanta in luna mai 2022 Relatiile personale trec intro alta etapa
Zodia Balanță în luna mai 2022. Foto: iambrainy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță începe luna mai 2022 în forță. A cincea lună a anului vine cu oportunități profesionale unice. Multe din lucrurile pe care le știau într-un fel se vor dovedi a fi complet diferite.

Zodia Balanță în luna mai 2022

În prima jumătate a lunii mai 2022, Balanțele vor intra în anturaje noi. Mulți nativi de aer tind să-și schimbe profesia ori atribuțiile pe care le au acum la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 mai, nativii de aer au tot felul de idei care vor fi bine primite de către cei din jur. Sunt foarte buni mentori pentru cei care vor să pășească în lumea afacerilor.

Dau sfaturi prețioase celor din jur, însă nu ar trebui să se neglijeze pe ei și nevoile lor. În cea de-a doua parte a lui Cireșar, nativii de aer vor face mari schimbări în relațiile lor personale.

ADVERTISEMENT

Vor renunța la anumite prietenii după ce vor descoperi că oamenii pe care îi considerau aproape nu sunt atât de binevoitori pe cât par.

Pentru acești nativi, e foarte important să știe dacă oamenii din jurul lor împart aceleași principii cu ei. Nu pot colabora cu persoane care gândesc complet diferit în anumite privințe, mai ales dacă vine vorba despre hobby-uri și gestionarea banilor.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de aer sunt 6, 9, 10, 14, 17 și 24 mai 2022. Pe 6 și 9 mai, nativii de aer pot semna contracte extrem de ofertante din punct de vedere financiar.

10, 14 și 17 mai sunt date foarte bune pentru petrecerea timpului cu familia sau sufletul pereche. 24 mai este o dată perfectă pentru călătorit.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste pentru ei sunt 12, 15, 18, 23 și 26 mai 2022. 12 și 15 mai sunt două date tensionate. Acești nativi trebuie să stea în banca lor. Zilele de 18 și 23 mai sunt unele extrem de complicate privind comunicarea cu rudele. Se pot isca mici conflicte.

25 mai este o altă dată care vine cu probleme, de data asta în legătură cu anumite documente. Se vor lupta cu birocrația.

ADVERTISEMENT