Life

Zodia Balanță în luna noiembrie 2021. O iubire nouă apare în pragul iernii

Zodia Balanță e bucură de o poveste de iubire ca în filme în luna noiembrie 2021, dar asta nu e tot!
13.10.2021 | 18:30
Zodia Balanta in luna noiembrie 2021 O iubire noua apare in pragul iernii
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță va avea un noiembrie 2021 plin de momente unice. Cei născuți sub acest semn de aer vor fi săgetați de Cupidon spre finalul lunii și se pot trezi cu o nouă relație de iubire chiar în pragul iernii.

Încurcate mai sunt căile astrelor! Balanțele au tot fugit de relații noi în ultimele luni, însă iată că lucrurile nu stau așa cum și-au planificat.

ADVERTISEMENT

Luna noiembrie le aduce Balanțelor motive de bucurie unde nu se așteaptă. Mai mult ca în oricare altă perioadă a anului, accentul va cădea de data asta pe dragoste.

Zodia Balanță în luna noiembrie 2021

În prima jumătate a lunii noiembrie 2021, Balanțele vor intra sub protecție divină din punct de vedere profesional. Până pe 14 noiembrie se vor încheia o serie de etape decisive de care depinde confortul lor financiar.

ADVERTISEMENT

Sunt multe zile benefice în care pot negocia în favoarea lor, în care lucrurile tind să se schimbe din temelii mai ales pentru cei tineri, ieșiți de curând de pe băncile facultății.

În a doua jumătate a lui noiembrie, nativii de aer se vor concentra pe îmbunătățirea relațiilor personale. Spre final de lună apare dragostea în calea lor și se vor simți din ce în ce mai fericiți.

ADVERTISEMENT

Persoana care îi va cuceri pe acești nativi s-ar putea să fie una pe care o cunosc, dar de care nu au îndrăznit să se apropie. Poate că acum este cel mai bun moment pentru ca sufletele lor să se întâlnească. Nimic nu este întâmplător!

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Balanțe sunt 9, 14, 18, 22, 23 și 28 noiembrie. Pe 9 noiembrie pot semna un contract important ori pot fi ridicați în funcție la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

14 și 18 noiembrie sunt două date benefice pentru Balanțele care vor să schimbe lucruri prin casă. 22 și 23 noiembrie sunt date extraordinare pentru împăcări.

Pe 28 noiembrie, Cupidon își face treaba și le surprinde pe Balanțe cu o nouă pasiune, o nouă iluzie din punct de vedere sentimental.

Zilele ghinioniste sunt 13, 17 și 30 noiembrie. 13 și 17 noiembrie sunt date în care nativii de aer trebuie să se ferească de orice discuție în contradictoriu cu necunoscuții. Să nu răspundă provocărilor!

Pe 30 noiembrie trebuie să fie atenți la reducerile din magazine. Pot primi o mare țeapă!

ADVERTISEMENT