Life

Zodia Balanță în luna noiembrie 2022. Regrete mari pe plan sentimental

Cum va fi luna noiembrie 2022 pentru zodia Balanță? Surprizele se țin lanț pentru nativii de aer. Urmează o perioadă cu de toate!
17.10.2022 | 18:32
Zodia Balanta in luna noiembrie 2022 Regrete mari pe plan sentimental
Zodia Balanță în luna noiembrie 2022. Foto: lifestyleasia.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță va avea un noiembrie 2022 destul de provocator mai ales din punct de vedere sentimental. Toate se vor concretiza mai greoi din cauza așteptărilor prea mari pe care le au.

Zodia Balanță în luna noiembrie 2022

Balanțele trebuie să aibă în vedere că nu se poate realiza totul peste noapte, că trebuie să aibă mai multă răbdare în primul rând cu ei înșiși și apoi cu oamenii cu care interacționează zi de zi.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer pot fi puși în niște situații în care li se cere să fie lucizi, coerenți, eficienți, dar să nu se grăbească. Nimeni nu pretinde să primească de la ei rezultate peste noapte, așa că ar fi bine să ia totul mai ușor.

Balanțele au parte de câteva momente un pic mai solicitante emoțional în prima jumătate a lunii noiembrie. Dau de tot felul de persoane care le amintesc de anumiți indivizi care i-au făcut să sufere la un moment dat în viață. Astrele le recomandă să nu îi eticheteze pe ceilalți după aparențe.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui noiembrie, Balanțele regândesc toate planurile și au parte de surprize la locul de muncă. Unii s-ar putea să fie nevoiți să schimbe tactica, modul de abordare a tuturor problemelor.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru zodia Balanță sunt 7, 9, 12, 15, 17, 20 și 27 noiembrie. Cele cu ghinion sunt 4, 11, 14, 19, 22 și 28 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Zilele de 7 și 9 noiembrie sunt benefice pentru nativii de aer care au de primit bani. Unii prieteni le restituie niște datorii mai vechi. Pe 12, 15 și 17 ale lunii sunt înconjurați de oameni pozitivi. Au o energie fantastică.

20 și 27 noiembrie sunt două zile care îi pune într-o lumină favorabilă în fața unei persoane importante, cu rang înalt.

ADVERTISEMENT

Pe 4 și 11 noiembrie apar situații neprevăzute în relațiile cu cei dragi. Pot reacționa destul de urât. 14, 19 și 22 noiembrie sunt date proaste financiar vorbind. Li se recomandă să nu facă achiziții prea mari. 28 noiembrie e o zi proastă pentru nativii de aer care vor să călătorească.

ADVERTISEMENT