Life

Zodia Balanță în luna octombrie 2021. Succes neașteptat pe plan profesional

Zodia Balanță are un octombrie 2021 plin de reușite pe plan profesional. Se bucură de momente la care nu spera.
23.09.2021 | 16:21
Zodia Balanta in luna octombrie 2021 Succes neasteptat pe plan profesional
Zodia Balanță în luna octombrie 2021. Foto: hellogiggles.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță va avea un octombrie 2021 cum nu și-ar fi imaginat din punct de vedere carieristic. Cei născuți sub acest semn de aer se vor face remarcați încă din primele zile ale lunii.

În prima jumătate a lunii, Balanțele se vor dumiri cu privire la unele alegeri pe care trebuiau să le facă de mai multă vreme. Sunt puse în fața unor situații care le avantajează.

ADVERTISEMENT

Pentru Balanțe, perioada cuprinsă între 1 și 15 octombrie este foarte bună dacă vor să își repare imaginea publică. Cele care au făcut anumite greșeli, declarații nefericite ori nu au acționat la timp primesc oportunitatea din partea astrelor să dovedească exact cum sunt în realitate.

Zodia Balanță în luna octombrie 2021

Nativii de aer au tot felul de întâlniri secrete, căci pregătesc ceva măreț din punct de vedere profesional. Încrederea pe care o au în forțele lor va scoate la suprafață o serie de calități pe care le au, pentru care nu ar fi pariat nimeni.

ADVERTISEMENT

Vin momente frumoase și din punct de vedere amoros. Cele mai avantajate la capitolul dragoste sunt femeile născute sub acest semn zodiacal. Se pot trezi cu tot felul de curtenitori și cadouri scumpe.

În a doua jumătate a lunii octombrie, Balanțele reușesc nu doar să se pună pe picioare, ci și să-i motiveze pe cei din jur. Tăria lor de caracter și ideile inovative vor fi sursă de inspirație pentru colegii de la serviciu sau prieteni.

ADVERTISEMENT

Vor recurge la tot felul de activități în care îi vor angrena și pe ceilalți. Le crește cota de popularitate chiar peste noapte.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Balanțe sunt 1, 5, 9, 10, 13, 17 și 21 octombrie. Pe 1 și 5 octombrie pot semna niște contracte extrem de bănoase. 9 și 10 octombrie sunt două date bune pentru reînnoirea jurămintelor de iubire în cazul celor deja căsătoriți.

ADVERTISEMENT

13 și 17 octombrie sunt date excelente pentru cei care își caută marea dragoste. 21 octombrie este ziua în care succesul lor este recunoscut de toată lumea.

Zilele ghinioniste sunt doar două: 19 și 27 octombrie. Pe 19 octombrie trebuie să se ferească de sfătuitorii de bine. Unii se apropie de ei cu intenții ascunse.

Pe 27 octombrie ar fi indicat să evite excesele de orice fel. Nu le e permis să se joace cu propria lor sănătate.

 

ADVERTISEMENT