Life

Zodia Balanță în luna septembrie 2021. Mici certuri, mari realizări

Zodia Balanță are multe motive de bucurie în luna septembrie, însă trebuie să fie atentă și la unele avertismente.
21.08.2021 | 16:30
Zodia Balanta in luna septembrie 2021 Mici certuri mari realizari
Zodia Balanță în luna septembrie 2021. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță are un septembrie 2021 plin de suișuri și coborâșuri. Luna va debuta cu anumite discuții importante pe care nativii de aer trebuie să le poarte cu cei din jurul lor.

Balanțele se implică în tot felul de proiecte și reușesc să fie în centrul atenției din primele zile ale lunii. Toamna le surâde acelor Balanțe care pe timpul verii și-au făcut toate temele și acum pot să se impună fără probleme.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer trebuie să învețe cum să facă față unei dispute, cum să spună ce au pe suflet fără a deranja foarte tare. La capitolul comunicare vor mai avea de lucrat, însă nu foarte mult.

Zodia Balanță în luna septembrie 2021

Evenimentele prin care au trecut în vară le-au ajutat pe Balanțe să reacționeze rapid, să comunice lucrurile fără a exagera ce se întâmplă în jurul lor.

ADVERTISEMENT

Septembrie este o lună în care se vor duce mici bătălii mai ales în relațiile de familie. Balanțele au în continuare neînțelegeri cu anumite persoane din familie și sunt extrem de nehotărâte în legătură cu anumite decizii.

Mulți din cei născuți sub acest semn zodiacal s-ar putea să își ia zborul, să își găsească un loc de muncă departe de cuibul părinților. Își doresc independență și libertate.

ADVERTISEMENT

Pe plan financiar, septembrie nu este cea mai bună lună din 2021 pentru Balanțe, dar nici cea mai dezastruoasă. Dacă știu cum să adune și să folosească banii au numai de câștigat.

Balanțele trebuie să se focuseze cu maximă atenție asupra tuturor situațiilor care le pot aduce bani. Pot rata oportunități colosale din nepricepere ori din lenevie.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

În a doua jumătate a lunii septembrie, Balanțele vor avea parte de realizări mari din punct de vedere profesional.

Zilele norocoase sunt 11, 16, 18, 24, 25, 26 și 29 septembrie. Pe 11 și 16 septembrie au tot felul de drumuri care se vor dovedi a fi avantajoase pentru ele.

18 septembrie este o dată importantă în care clarifică anumite aspecte din punct de vedere sentimental. 24, 25 și 26 septembrie sunt date excelente din punct de vedere carieristic. 29 septembrie le aduce bani și recunoaștere publică.

Zilele ghinioniste sunt 6, 8, 9, 10 și 13 septembrie. Pe 6 și 8, nativii de aer ar trebui să evite călătoriile lungi. 9, 10 și 13 septembrie sunt trei date în care Balanțele pot intra ușor în conflicte cu cei din jurul lor.

 

ADVERTISEMENT