Life

Zodia Balanță în vara anului 2022. August, lună de cotitură

Pentru zodia Balanță, vara anului 2022 înseamnă provocare, bucurie, dar și dificultăți. August va fi o lună un pic mai grea, o lună în care nativii de aer trebuie să ia decizii majore.
23.05.2022 | 21:03
Zodia Balanta in vara anului 2022 August luna de cotitura
Zodia Balanță în vara anului 2022. Foto: astrology.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță va avea parte în vara anului 2022 de tot felul de momente contradictorii. Nativii de aer vor trece de la veselie la tristețe și de la liniște la agitație aproape de la o secundă la alta.

Zodia Balanță în vara anului 2022

Vara chiar va fi una fierbinte pentru Balanțe, așadar! Luna iunie începe cu niște promisiuni pe care nativii de aer le fac față de ei înșiși. Nu e exclus să se implice în anumite activități și pentru ajutorarea celor din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Unii dintre acești nativi pot să acționeze din mărinimie, alții din orgoliu. Multe Balanțe vor face fapte bune nu de dragul altora, ci pentru a se făli cu lucrurile bune pe care le-au făcut.

În luna lui Cuptor, iulie, pot reapărea niște probleme amoroase pe care Balanțele nu le-au rezolvat la timpul lor. O fostă iubire e posibil să apară în calea lor cerându-le explicații.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer care au greșit față de cineva trebuie să retreacă prin filtrul rațiunii lor toate acele momente în care ar fi acționat diferit. Balanțele ar face bine să recunoască tot ce nu au făcut așa cum trebuia în anumite momente.

August, lună plină de sensibilități

Luna iulie are și câteva momente bune. Nu e totul atât de negru pe cât pare. În a doua parte a acestei luni, Balanțele pot primi bani de unde nu se așteaptă.

ADVERTISEMENT

Conturile lor s-ar putea mări peste noapte. Astrele le atenționează, totuși, să aibă foarte mare grijă cum vor cheltui acești bani în plus.

Luna august va fi cu adevărat preocupantă. Balanțele pot intra în tot felul de belele fără să își dea seama. Este o lună de cotitură mai ales dacă vorbim despre relațiile cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Unele dintre Balanțe ar face bine să aibă grijă și la viciile pe care le au ori la anumite excese precum cele alimentare. Este o lună plină de sensibilități.

ADVERTISEMENT