Life

Zodia Balanță la tinerețe și la bătrânețe. O viață plină de nehotărâri

26.10.2020 | 10:08
Zodia Balanta la tinerete si la batranete O viata plina de nehotarari
Zodia Balanță. Foto: horoscope.love.eu
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță nu se schimbă foarte mult pe parcursul vieții. Este printre puținele semne zodiacale care rămâne constantă din tinerețe, șlefuindu-și doar puțin ieșirile nervoase odată ce ajung la vârsta maturității.

Până la vârsta de 30 de ani, Balanțele copilăresc destul de mult mai ales din punct de vedere sentimental. Nativii de aer nu sunt foarte preocupați în această perioadă să se așeze la casele lor, asta pentru că nu sunt în stare să ia o decizie definitivă privind viața lor.

ADVERTISEMENT

Abia de la 35 de ani încolo încep să se gândească serios la cum să își gestioneze bunurile, la casă, la familie, la o consolidare a carierei.

Zodia Balanță, veșnica nehotărâtă a zodiacului

Drumul lor în viață este umbrit de multe obstacole, fapt pentru care niciodată nu se aruncă înainte cu capul până nu sunt siguri de ceva.

ADVERTISEMENT

Acești nativi, cu toate că în general cântăresc foarte atent fiecare decizie pe care trebuie să o ia, atât din punct de vedere profesional cât și în viața lor privată, iau hotărâri greșite în majoritatea cazurilor.

Poate că tocmai tărăgănarea aceasta le este de multe ori fatală și multe vise li se năruiesc sub ochii lor. Balanțele trebuie să conștientizeze faptul că nu vor atinge niciodată perfecțiunea și rareori vor lua cea mai potrivită decizie.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna va încăpea loc de mai bine, iar cu asta trebuie să învețe să trăiască, să se mulțumească strict cu ceea ce au și nu sunt puține lucrurile pe care ajung să le obțină de-a lungul vieții.

Își întemeiază o familie la 40 de ani

Balanțele sunt în același timp extrem de protectoare cu cei din jur și foarte dârze când vine vorba de muncă. Nu se lasă afectate de greutățile de la serviciu, de sarcinile pe care trebuie să le ducă la capăt, chiar dacă par imposibile și au certitudinea că nu va ieși nimic.

ADVERTISEMENT

Persoanele guvernate de planeta Venus reușesc un lucru important pentru liniștea lor sufletească, abia pe la 40 de ani plus. Atunci este vârsta ideală la care se stabilesc la casa lor, vârsta la care își pot întemeia o familie, la care găsesc dragostea adevărată.

Așadar, nehotărârea le va urmări toată viața pe Balanțe, fapt pentru care vor părea întotdeauna agitate sub aparența de calm de pe chip.

 

ADVERTISEMENT