Life

Zodia Balanță în luna aprilie 2022. Se destramă vechi prietenii!

Zodia Balanță va lega relații noi de prietenie în luna aprilie 2022. Se vor destrăma o serie de vechi prietenii, căci nativii de aer vor realiza care sunt oamenii cu care trebuie să meargă mai departe în viață.
21.03.2022 | 16:09
Zodia Balanta in luna aprilie 2022 Se destrama vechi prietenii
Zodia Balanță în luna aprilie 2022. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță are un aprilie 2022 plin de revelații, de schimbări la nivelul relațiilor personale. Nativii de aer se vor schimba destul de mult. Nu vor mai fi la fel de îngăduitori cu cei din jur.

Zodia Balanță în luna aprilie 2022

Îi vor supune la tot felul de teste, asta după ce descoperă că persoanele în care și-au pus toate bazele nu au fost sincere până la capăt. Prima jumătate a lunii aprilie vine și cu niște ajustări pe plan financiar. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, situații prin care nu își imaginau că vor trece.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 aprilie 2022, Balanțele poartă discuții importante cu privire la viitorul lor profesional. Unele își asumă sarcini în plus, altele s-ar putea să își schimbe locul de muncă deoarece simt că nu mai fac față.

În a doua jumătate a lui aprilie, nativii de aer se focusează pe îmbunătățirea relațiilor cu persoanele din familie cu care nu au comunicat strălucit în ultimele luni. Vor accepta mai ușor păreri diferite în legătură cu deciziile lor, ba chiar vor încerca să aplice sfaturile pe care le pot primi de la frați, părinți, bunici sau copii.

ADVERTISEMENT

Tot în a doua parte a lui aprilie, nativii de aer își fac planuri de vacanță. Poate că nu ajung în destinațiile la care visau atât de mult, dar o mică escapadă chiar și într-un loc ceva mai accesibil pentru bugetul lor le poate schimba complet starea de spirit.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 7, 8, 17, 18, 19 și 30 aprilie. Pe 7 și pe 8, Balanțele își pot găsi un job mult mai bun, unde să câștige mai bine.

ADVERTISEMENT

Pe 17 și 18 aprilie, nativii de aer vor cădea la pace cu anumite persoane din familie. Zilele de 19 și 30 aprilie sunt potrivite pentru schimbări prin casă.

Zilele ghinioniste sunt 1, 4, 5, 13, 22 și 25 aprilie. 1 și 4 sunt zile proaste pentru tranzacții de orice tip. 5 și 13 nu sunt zile bune pentru a rezolva probleme amoroase. 22 și 25 aprilie – două date în care Balanțele trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu ceilalți!

ADVERTISEMENT