Life
notix pixel id

Zodia Balanță în luna februarie 2022. Relațiile cu rudele se schimbă în bine

Zodia Balanță are în luna februarie 2022 suficiente motive de bucurie. Repară anumite greșeli pe care le-a făcut în relațiile cu cei din jur și se impune într-un mod diferit.
14.01.2022 | 13:31
Zodia Balanță în luna februarie 2022. Relațiile cu rudele se schimbă în bine
Zodia Balanță în luna februarie 2022. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Persoanele născute în zodia Balanță au multe motive de bucurie în luna februarie 2022. Se vor închega anumite relații, iar acolo unde au existat neînțelgeri, lucrurile se vor clarifica.

Balanțele sunt dispuse să îngroape securea războiului cu oamenii cu care nu s-au avut la suflet de-a lungul ultimelor luni.

Capătă o maturitate care îi va lua prin surprindere pe toți. Sunt bine poziționate din punct de vedere astrologic, deci februarie este luna în care o pot lua de la zero în relațiile cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Zodia Balanță în luna februarie 2022

Luna este una plină de muncă și de provocări uriașe. Prima jumătate a lui februarie aduce bani pentru nativii de aer, însă trebuie să știe cum să îi cheltuiască. Așa cum vin se pot și duce.

Tot în prima jumătate a lunii februarie, nativii de aer încep tot felul de activități noi, atât acasă cât și la serviciu.

ADVERTISEMENT

Dovedesc multă îndemânare în treburile casnice, iar la job sunt oamenii la care vor apela mai toți cei din jur pentru a rezolva anumite situații.

În a doua jumătate a lui februarie, Balanțele își pun ordine în gânduri și s-ar putea să ia decizii extrem de importante pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Unele decid să își oficializeze relația, altele s-ar putea să ia o pauză. Mulți dintre nativii de aer vor conștientiza care sunt lucrurile care le aduc fericire cu adevărat.

Balanțele își fac planuri de călătorie pe la sfârșitul lunii februarie 2022. Vor simți deja nevoia să-și planifice vacanța de vară.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de aer sunt 6, 9, 10, 12, 14, 18 și 22 februarie 2022. Pe 6 și 9 februarie, Balanțele poartă discuții importante cu oamenii dragi sufletului lor. Sunt zile bune pentru împăcări.

Pe 10, 12 și 14 februarie, acești nativi ies în evidență la locul de muncă și sunt răsplătiți ca atare. 18 și 22 februarie sunt date bune pentru planificarea unei excursii.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 13 și 19 februarie. Pe 13 februarie, Balanțele trebuie să evite cu orice preț să se implice în conflictele dintre colegii de la serviciu. Nu au de ce să se bage în certurile altora, chiar dacă intenția lor va fi de aplanare a disensiunilor.

19 februarie este o dată importantă pe plan amoros. Poate fi ziua în care multe Balanțe cuplate vor alege să continue în viață pe cont propriu ori li se vor da papucii.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri