Life

Zodia Balanță în luna ianuarie 2022. Schimbări majore pe plan emoțional

Zodia Balanță are un ianuarie 2022 plin de evenimente care mai de care mai interesante. Se anunță schimbări majore pe plan emoțional, dar și în zona muncii.
18.12.2021 | 18:40
Zodia Balanta in luna ianuarie 2022 Schimbari majore pe plan emotional
Zodia Balanță în luna ianuarie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță nu va uita repede luna ianuarie 2022. Persoanele născute sub semnul venusian vor renaște din toate punctele de vedere, în special în a doua jumătate a acestei luni.

În prima jumătate a lunii ianuarie 2022, Balanțele trebuie să rezolve niște probleme lăsate de izbeliște la finalul anului trecut. Pot fi probleme legate de bani sau anumite contracte pe care nu le-au citit sau nu le-au înțeles cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Balanțele au de făcut câteva drumuri pe la primărie, iar unele poate chiar la Poliție. Nu vorbim despre infracțiuni sau lucruri care să le sperie, ci despre chestiuni birocratice precum necesitatea cazierului pentru angajare.

Zodia Balanță în luna ianuarie 2022

Căci da, mulți nativi de aer se gândesc să-și schimbe locul de muncă. Cei care fac asta până pe 15 ianuarie, iau o decizie bună.

ADVERTISEMENT

Practic, în primele 15 zile ale lui ianuarie 2022, Balanțele prind rădăcini și își reconturează întregul sistemul de referințe. Au parte de idei bune și de ajutor și din partea celor din jur, căci nu vor fi singuri în toate aceste transformări.

În a doua jumătate a lunii ianuarie, apar marile schimbări pe plan sentimental. Balanțele care căutau un partener de încredere, îl vor găsi spre finalul lunii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cele care au decis să rămână la locul actual de muncă vor avea surpriza să fie urcate în grad. Tot în a doua jumătate a lui ianuarie își fac prieteni noi, încep să călătorească mai mult și fac tot felul de achiziții.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 8, 9, 14, 22, 25, 27 și 30 ianuarie. Pe 8 și 9 trebuie să se hotărască pe ce drum vor să o ia în carieră. Orice decizie vor lua în aceste zile, vor fi sub protecție divină.

ADVERTISEMENT

14 ianuarie este o dată foarte bună pentru a rezolva probleme birocratice. Pe 22, 25 și 27 ianuarie, sunt avantajați nativii de aer care vor să călătorească. 30 ianuarie este o dată excelentă pentru romantici.

Zilele ghinioniste sunt 4, 6, 13 și 19 ianuarie 2022. Pe 4 și 6, unele Balanțe pot fi provocate de anumite persoane din familie. E bine să stea departe de conflicte.

Pe 13 ianuarie, trebuie să evite cu orice preț tranzacții care implică sume mari de bani. 19 ianuarie este o dată neprielnică pentru nativii de aer care iau decizia de a se logodi în această zi.

 

ADVERTISEMENT