Life

Zodia Balanță în luna martie 2022. Perioadă bună din punct de vedere financiar

Zodia Balanță are parte de bani în luna martie 2022. Este o perioadă avantajoasă pe plan economic pentru persoanele născute în acest semn zodiacal. Ce se întâmplă la celelalte capitole?
15.02.2022 | 10:13
Zodia Balanta in luna martie 2022 Perioada buna din punct de vedere financiar
Zodia Balanță în luna martie 2022. Foto: wallpaperbat.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță va avea un martie 2022 destul de fructuos. Nativii de aer s-au spetit mult în ultima vreme, iar acum vor culege ce au semănat.

Cei care au stat deoparte și nu au făcut nimic trebuie să țină cont de lenea lor de altădată. Balanțele care au tras din greu au toate motivele de bucurie.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii martie 2022 vine cu proiecte personale și profesionale noi. Vor duce anumite lupte de idei și vor câștiga în cele din urmă.

Zodia Balanță în luna martie 2022

Balanțele au un fler care le lipsește multor semne zodiacale. Mereu se bazează pe intuiție, cu toate că vorbim de o zodie eminamente rațională.

ADVERTISEMENT

Rar se lasă ghidate după sentimente înșelătoare, dar când e vorba de carieră, intuiția este cel mai bun actor.

Tot în prima jumătate a lunii vin niște bani de care nativii de aer au și uitat. Unele persoane care aveau datorii la ele își vor aminit, în sfârșit, și vor restitui acei bani.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii martie, nativii de aer iau niște decizii importante care îi poate implica și pe cei dragi. Vor avea tot felul de revelații, de linii de trasat. Cei din jur le vor da dreptate și le vor mulțumi pentru că le-au deschis ochii.

Martie este o lună interesantă pentru Balanțe și din punct de vedere amoros. Nativii guvernați de Venus au șanse mari să înceapă o relație frumoasă de iubire. Unele perechi s-ar putea destrăma, dar nu se va lăsa cu suferință.  Separarea se va face de data asta de comun acord, în mod civilizat.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de aer sunt 6, 8, 10, 11, 17 și 27 martie. Pe 6 și 8, Balanțele au parte de câștiguri importante. Munca lor este recunoscută și răsplătită ca atare.

10 și 11 sunt două date bune pentru dating. 17 martie e o zi perfectă pentru Balanțele care vor să își planifice o călătorie. 27 martie le poate aduce o nouă relație.

Zilele ghinioniste sunt 3, 9, 13, 15, 23 și 28 martie. 3 și 9 nu sunt zile deloc bune pentru investiții.

Pe 13 și 15 martie, nativii de aer pot fi puși într-o lumină proastă de un dușman mai vechi. Mare atenție la întâlnirile programate pentru această zi!

23 și 28 martie sunt două zile deloc potrivite pentru tot ce înseamnă schimbări în casă. Există risc de accidentări ori pot lua țeapă la anumite oferte găsite în magazine.

 

ADVERTISEMENT