Life

Zodia Balanță pornește cu dreptul în luna octombrie. Apar persoane providențiale în viața acestui semn

24.09.2020 | 13:20
Zodia Balanta porneste cu dreptul in luna octombrie Apar persoane providentiale in viata acestui semn
Zodia Balanță. Foto: libra-zodiac-signs.blogspot.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță va păși cu dreptul în luna octombrie. Se mai calmează spiritele în familia lor, unde au fost niște uragane toată vara, iar acești nativi ajung la concluzii ceva mai favorabile despre viitorul lor.

Zodia Balanță în horoscopul lunii octombrie 2020

Persoanele născute în zodia Balanță vor beneficia de suficient răgaz pentru a se aduna în luna octombrie. Din 4 până pe 14 octombrie au câteva zile excelente în care pot cădea la pace cu anumiți oameni și își pot regla conturile pe cale amiabilă.

ADVERTISEMENT

Balanțele se vor trezi cu o energie aparte încă de la 1 octombrie, căci își vor da seama că uneori își fac griji în exces, realitatea dovedindu-se de fiecare dată diferită de imaginația lor mult prea bogată.

Aceste semne de aer vor primi încurajări din partea celor dragi, după ce vor ajunge la anumite înțelegeri legate de cine și ce controlează în familie, și vor reuși să obțină chiar mici câștiguri financiare undeva în jurul datei de 6 octombrie.

ADVERTISEMENT

Balanțele care sunt în prezent singure se pot aștepta la ceva frumos din punct de vedere amoros undeva în a doua jumătate a lunii. Vor cunoaște oameni minunați, unii chiar providențiali, care le vor capta întreaga atenție și disponibilitate.

Din 14 a lunii, Balanțele se vor simți cu adevărat libere

Perioada cuprinsă între 14 și 23 octombrie este așadar una extrem de favorabilă pentru Balanțele care își vor da voie să se simtă libere, să încerce să facă acele lucruri de care s-au tot ferit, chiar și în relațiile de iubire.

ADVERTISEMENT

Trebuie doar să fie dispuse să asculte, căci nativii de aer stau destul de prost la acest capitol, dorind să își expună în permanență convingerile, lucru care poate deranja destul de tare.

Așadar, luna octombrie poate fi una a revelațiilor pentru Balanțe, una a încercărilor și a reușitelor. Singura condiție este să asculte mai mult și să vorbească mai puțin, să fie mai prezente și mai conștiente de anumite lucruri și să lase inima să vorbească atunci când trebuie.

ADVERTISEMENT