Life

Zodia Balanță și cele două lecții de viață pe care trebuie să le învețe până la finalul anului

15.09.2020 | 10:51
Zodia Balanta si cele doua lectii de viata pe care trebuie sa le invete pana la finalul anului
Zodia Balanță. Foto: amethystlunarose.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță are la dispoziție aproximativ trei luni în care se pot pune la punct din punct de vedere sentimental, iar pentru asta trebuie să învețe două lecții importante de viață.

Zodia Balanță și lecțiile iertării și libertății

Persoanele născute în zodia Balanță sunt într-o veșnică încercare de obținere a echilibrului perfect, dar rareori li se întâmplă cu adevărat să simtă armonia ideală sau idealizată de mintea lor.

ADVERTISEMENT

Prima lecție de viață, oricât de dureros ar suna pentru anumite persoane, este că totul în viață se plătește.

Balanțele nu trebuie să se culce pe o ureche, iar dacă se știu cu datorii karmice, atunci trebuie să facă tot posibilul ca până la finalul anului să repare acele probleme sufletești.

ADVERTISEMENT

Pentru a exemplifica, vorbim despre sentimente precum disprețul, ura, invidia. Dacă Balanțele au făcut rău cuiva, ar fi bine să își îndrepte greșeala, să își ceară iertare, să nu pornească în anul 2021 cu toate aceste datorii acumulate căci îi va merge prost tot anul.

Cea de-a doua lecție de viață este: Acordă libertatea pe care o ceri și tu! Da, Balanțele tind să devină acaparatoare în relațiile de iubire, fapt pentru care trebuie să învețe că dacă lor le place să trăiască într-un anumit fel, cât mai liber, nu au niciund drept, ba chiar este imoral să le ceartă partenerului de viață tot felul de restricții.

ADVERTISEMENT

Anul 2021 poate fi greu dacă nu acționează acum

Balanțele au probleme mari și la capitolul gelozie, însă dacă ele ar fi de partea cealaltă totul s-ar trata cu naturalețe, căci un înșelat din când în când nu li s-ar părea atunci un capăt de lume.

Așadar, Balanțele trebuie să le acorde mai multă libertate celor din jur, în special persoanei iubite și să îngroape securea războiului până la finalul acestui an. Nu se știe niciodată când se întorc datoriile karmice, iar pentru ele anul 2021 nu arată tocmai bine, dar pot evita asta dacă fac ce trebuie în aceste ultime luni din 2020.

ADVERTISEMENT