Life

Zodia Balanță și compatibilitățile anului 2021. Cu cine ar putea face o pereche de invidiat

19.12.2020 | 14:21
Zodia Balanta si compatibilitatile anului 2021 Cu cine ar putea face o pereche de invidiat
Zodia Balanță, compatibilitate 100% cu Racii în 2021. Foto: astrologyhoroscope.org
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță va avea un 2021 destul de straniu dacă ne uităm la compatibilitățile sale. Anumite zodii cu care se înțelegeau de minune ar putea deveni rivale, iar rivalii s-ar putea transforma în prieteni.

Balanțele vor comunica foarte mult în 2021. Este anul în care cuvântul lor va căpăta o importanță mai mare ca oricând, iar având responsabilitatea vorbelor pe cap, vor trebui să știe foarte bine când și ce să spună.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate bună cu: Fecioară, Săgetător, Vărsător și Scorpion. Nativii de aer vor avea o relație armonioasă cu Fecioarele mai ales dacă vorbim despre grade de rudenie.

Zodia Balanță, compatibilitate foarte bună cu Racii

Frații Fecioară-Balanță sau verișorii vor putea face echipă bună dacă se gândesc serios să își deschidă o afacere. Și pe plan amoros, nativii de aer se pot combina cu cei de pământ.

ADVERTISEMENT

Cu Săgetătorii și Vărsătorii vor avea o foarte bună relație la locul de muncă, iar alături de ei se vor putea îmbogăți. Scorpionii, în schimb, devin confidenții Balanțelor, cei care le păstrează cel mai bine cele mai ascunse secrete în 2021.

Balanțele și Capricornii, la poluri opuse în 2021

Compatibilitate foarte bună cu: Taur, Gemeni și Rac. Balanțele se vor putea baza 100%, în orice oră din zi și din noapte pe acești trei nativi. Cu Racii vor începe o relație specială, căci aici vorbim mai mult despre iubire sau erotism, este ceva la care au acces doar sufletele luminate, o comuniune rarisimă.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate rea cu: Berbec, Leu, Pești și Capricorn. Balanțele și Berbecii vor fi des în dispută și asta pentru că principiile și idealurile lor în 2021 vor fi diametral opuse. Acești nativi ar fi bine să evite în special discuțiile despre politică, sport sau religie, căci pot ajunge chiar la reacții agresive.

Cu Leii și Peștii vor intra des în conflicte la locul de muncă, iar cu Capricornii nici măcar nu se vor putea privi în ochi. Se va naște o antipatie reciprocă de la prima vedere.

ADVERTISEMENT