Life

Zodia Balanță și dragostea în 2021. An extraordinar pentru cei care vor o familie

07.01.2021 | 11:03
Zodia Balanta si dragostea in 2021 An extraordinar pentru cei care vor o familie
Zodia Balanță. Foto: thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță are un 2021 plin de evenimente neprevăzute din punct de vedere profesional, însă adevăratele provocări vor veni în dragoste. Mulți dintre nativii trecuți de 30 de ani vor simți nevoia să se așeze la casele lor, să își formeze o familie.

Planul amoros a fost neglijat și de Balanțe în anul care tocmai a trecut, iar în 2021 acesta ar putea fi prioritar, mai ales în cea de-a doua jumătate a anului.

ADVERTISEMENT

Balanțele vor avea cea mai bună compatibilitate cu Taurii, Gemenii și Racii, iar cu Taurii, de pildă, ar putea chiar să formeze un cuplu de nezdruncinat, căci amândoi sunt guvernați de Venus, planeta iubirii.

Zodia Balanță și dragostea în acest an

Relația dintre Balanță și Rac s-ar putea consolida foarte bine mai ales dacă partenerul Rac își dorește și el o familie. În general, Racii țin la tradiție, la familie, la căminul lor, fiind extrem de atașați de toate aceste valori, chiar dacă nu lasă această impresie.

ADVERTISEMENT

Racii și Balanțele pot forma cel mai potrivit cuplu care în timp să ducă inclusiv la apariția copiilor. Cât despre relația dintre Balanțe și Gemeni, aici relația este posibilă mai ales dacă vorbim despre o combinație între un bărbat Balanță și o femeie Gemeni.

2021 le poate aduce Balanțelor o iubire din afara țării

Balanțele vor avea un an plin de peripeții, iar capitolul amoros nu va fi lipsit de ele. În vară, nativii de aer s-ar putea îndrăgosti iremediabil, chiar în vacanța lor, iar astrele arată că partenerul mult visat s-ar putea să nu fie din România.

ADVERTISEMENT

Dragostea ar putea să îi poarte pe nativii Balanță peste hotare, căci vara care urmează va fi una în care vor fi dispuși să lase totul pentru iubirea vieții lor. Au mai mult curaj anul ăsta pentru că până în vară cel puțin reușesc să își rezolve toate problemele patrimoniale, toate neclaritățile legate de locul lor de muncă ori de menirea lor reală, căci pânî acum au avut senzația că sunt niște muncitori nesemnificativi.