Life

Zodia Balanță și karma vieții sale. La ce trebuie să fie atentă ca să îi meargă bine

21.04.2021 | 11:04
Zodia Balanta si karma vietii sale La ce trebuie sa fie atenta ca sa ii mearga bine
Zodia Balanță. Foto: indiatvnews.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță este toată viața pe karmă de agresivitate, însă ce înseamnă asta și ce e de făcut pentru a-i fi bine? Iată câteva lucruri pe care cei născuți sub acest semn de aer ar trebui să le știe.

Karma de agresivitate este cel mai ușor de recunoscut. Persoanele care funcționează după acest tip de karmă tind să aibă mereu ultimul cuvânt și sunt reactive la criticile celor din jur.

ADVERTISEMENT

Vor ataca întotdeauna primele și se vor simți lezate dacă nu vor fi apreciate în permanență. Balanțele se numără printre zodiile care îi pot pune la pământ pe cei din jur încet, folosindu-se de subtilități. Comportamentul lor atunci când vor să se răzbune poate fi asemănat cu picătura chinezească.

Zodia Balanță și karma vieții sale

Nu vor fi niciodată brutale, dar vor folosi cele mai sensibile argumente în favoarea lor, reușind să îi pună pe cei din jur într-o lumină proastă.

ADVERTISEMENT

Au suficientă inteligență, mai ales emoțională, și se numără printre zodiile care știu cum să se impună în fața celorlalți fărăsă bată cu pumnul în masă.

Cel mai simplu și la îndemână sfat ar fi să renunțe la agresivitate, chiar dacă Balanțele sunt în general pasive ca reacție, însă această renunțare nu poate veni dacă ele nu cunosc cauzele atitudinii lor.

ADVERTISEMENT

Fiecare efect are o cauză, iar Balanțele ating maturitatea necesară pentru a vedea în profunzime lucrurile și se numără printre zodiile care se pot îndrepta cel mai repede.

Talerele, cheia îndreptării lor

Nativii de aer trebuie să știe că agresivitatea duce la și mai multă agresivitate. Așadar, chiar dacă se simt atacați, ei trebuie să răspundă cu altă monedă, folosind aceleași argumente, căci acolo unde există dreptate ea nu poate fi înlocuită.

ADVERTISEMENT

Ca să le meargă bine, Balanțele trebuie să își cunoască propriile limite: ce poate tolera, ce poate trece ușor cu vederea și care sunt lucrurile peste care nu poate trece cu niciun preț, chiar dacă ar fi cea mai nobilă cauză din lume.

Nu întâmplător acest semn zodiacal este reprezentat de două talere. Acolo e cheia îndreptării lor karmice: găsirea echilibrului între empatie și setea de a face dreptate.

 

ADVERTISEMENT