Life

Zodia Balanță și marile neplăceri ale vieții sale

03.12.2020 | 10:10
Zodia Balanta si marile neplaceri ale vietii sale
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță, una din cele mai indecise ale horoscopului, știe însă foarte bine care sunt neplăcerile ei în viață și ce o face fericită cu adevărat.

Balanțele nu sunt ușor de mulțumit, dar asta nu înseamnă că au ifose. Ridică foarte sus standardele și sunt de cele mai multe ori un model demn de urmat pentru cei din jur pentru felul în care se raportează la problemele lor.

ADVERTISEMENT

Persoanele născute în această zodie nu suportă deloc fățărnicia și lipsa igienei. Sunt chiar obsedate de igienă și vor ca totul să fie mereu curat, la îndemâna lor și în ordine.

Zodia Balanță și bucuriile vieții sale

Multe din conflictele cu cei din jur, fie că sunt prieteni sau membri ai familiei pornesc de la dezordinea lăsată de aceștia în urmă. Nativii de aer se simt chiar jigniți dacă cineva nu lasă curat în urma lui, făcând un scandal monstru și pentru o firimitură de pâine.

ADVERTISEMENT

La capitolul bucurii, Balanțele sunt și aici destul de greu de mulțumit. Le plac lucrurile lumești și nu sunt ipocrite când vine vorba de cadouri scumpe sau excursii exotice, dar cea mai mare bucurie este să îi știe pe cei dragi fericiți și sănătoși.

Balanțele, colecționare înrăite de obiecte vechi

Nativii de aer au un simț al dreptății foarte bine dezvoltat și caută în toată viața lor să fie de folos pentru oamenii care sunt năpăstuiți de soartă, pentru cei care au nevoie de sprijin nu doar din punct de vedere material, căci în opinia Balanțelor, acesta e mai ușor de oferit decât cel moral.

ADVERTISEMENT

Balanțele au și o serie de hobby-uri printre care se numără colecțiile de vederi, de timbre, de ceainice, de tot ce înseamnă oldies, but goldies pentru ele.

Pentru nativii de aer, menținerea unei legături cu trecutul, cu lucrurile valoroase pentru minuțiozitatea cu care au fost confecționate, dacă vorbim de obiecte, este una foarte importantă. Ele nu pot merge înainte dacă nu înțeleg cu exactitate de unde vin și care sunt rădăcinile lor.

ADVERTISEMENT