Life

Zodia Balanță și meseriile care i se potrivesc mănușă. În ce domeniu dă lovitura

08.10.2020 | 12:23
Zodia Balanta si meseriile care i se potrivesc manusa In ce domeniu da lovitura
Zodia Balanță. Foto: straregistration.net
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță, una din zodiile care caută echilibrul în permanență în viață, are numeroase atuuri pentru a face față celor mai complicate joburi din lume.

Zodia Balanță și joburile ideale

Nativii Balanță sunt foarte buni în mai multe industrii, dar locul lor este fie în magistratură, fie în poliție. Da, ați citit foarte bine. Setea de dreptate cu care sunt înzestrate persoanele născute în această zodie este definitorie pentru a face față ca procurori, avocați sau experți criminaliști.

ADVERTISEMENT

Bărbații Balanță sunt foarte buni ca polițiști, jandarmi sau militari, fiind excelenți în păstrarea ordinii și liniștii publice.

Acești nativi sunt făcuți pentru meserii grele și o să întâlniți des bărbați Balanță în funcții de conducere în Armată, Servicii Secrete, iar unii fac față cu ușurință provocărilor din teatrele de război.

ADVERTISEMENT

Femeile Balanță sunt și ele implicate în căutarea dreptății, dar de partea Dreptului. Pot face treabă bună în procuratură sau avocatură, căci stăpânesc foarte bine legea.

2021 vine cu atenționări în sfera muncii

Sunt fini observatori ai fenomenelor sociale și luptă întotdeauna de partea celor năpăstuiți de soartă. Pot fi și conducătoare de sindicate care să se impună și câștigă de obicei multe bătălii.

ADVERTISEMENT

În anul 2021, femeile Balanță își vor găsi mai greu un loc de muncă, așa că ar fi bine să nu riște și să lupte pentru scaunul lor de acum. Nu este anul cel mai bun pentru schimbări, ci pentru consolidarea poziției lor actuale.

Bărbații Balanță provoacă de ceva mai multă clemență din partea destinului, în sensul că ei, spre deosebire de femei, chiar sunt încurajați să își schimbe serviciul.

ADVERTISEMENT

Anul 2021 va fi oricum unul plin de provocări profesionale pentru Balanțe. Femeile Balanță nu trebuie să se culce pe o ureche, ci să lupte pentru poziția lor acolo unde muncesc, să demonstreze că tot ceea ce fac este de bună credință și nu un lucru de mântuială.

Așadar, în anul ce vine, sectorul profesional va fi unul plin de surprize pentru acești nativi de aer!

 

 

ADVERTISEMENT