Life

Zodia Berbec: bucuriile, neplăcerile și pasiunile vieții sale

20.11.2020 | 11:06
Zodia Berbec bucuriile neplacerile si pasiunile vietii sale
Zodia Berbec. Foto: horoscope.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec este una din cele trei zodii de foc, una din cele mai pătimașe și mai sincere din tot horoscopul. Vom cunoaște mai bine în rândurile de mai jos care sunt lucrurile care îi fac fericiți pe Berbeci, ce îi întristează, dar și ce hobby-uri au.

Ce îi fac fericiți pe cei născuți în zodia Berbec. În primul rând, nativii de foc sunt dependenți de căldura umană, așa că simpla prezență a celor dragi, că sunt rude, prieteni sau persoana iubită este deja un motiv de bucurie.

ADVERTISEMENT

Dacă ne referim la ceva material, bărbații Berbeci adoră gadget-urile și mașinile, iar pe femei le bucură foarte tare un vin bun într-o seară romantică.

Zodia Berbec nu suportă oamenii ascunși

Neplăcerile: Berbecii se enervează destul de repede și nu ascund foarte mult timp ce îi supără. Nu știu să mintă, căci fața îi trădează de fiecare dată când vor să ascundă ceva.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc nu suportă bârfele și invențiile spuse despre ei pe la spate și pot fi destul de răzbunători dacă află că cineva le poartă sâmbetele.

Persoanele născute sub acest semn de foc nu acceptă oamenii falși, cei care nu pot fi citiți de la prima vedere ca o carte deschisă și se feresc, în general, de persoanele introvertite.

ADVERTISEMENT

Femeile Berbec, pasionate de modă

Berbecilor le place să petreacă timpul cu persoane cât mai senine, mai energice, care își pun viața pe tapet și împărtășesc totul cu cei din jurul lor.

Ca hobby-uri, bărbații Berbec sunt pasionați de fotbal și motociclism, dar și de jocurile de Formula 1. Mulți dintre tinerii Berbeci pot deveni fotbaliști redutabili, în timp ce unii fac asta doar din când în când.

ADVERTISEMENT

Femeile Berbec sunt pasionate de modă, așa că rar vor fi doamnele care să fie născute în această zodie despre care să spui că sunt prost îmbrăcate.

Colecțiile de eșarfe, pălării și bijuterii fine pot deveni obsesia femeilor născute în Berbec.

 

ADVERTISEMENT