Life

Zodia Berbec în luna decembrie 2021. Cum va fi Crăciunul pentru nativul de foc

Zodia Berbec va avea un decembrie 2021 plin de realizări, de întâlniri magice și de cadouri la care nu se așteaptă. Urmează o perioadă a bucuriilor, o perioadă pe care nu o vor uita niciodată.
10.11.2021 | 18:30
Zodia Berbec in luna decembrie 2021 Cum va fi Craciunul pentru nativul de foc
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec va avea un decembrie 2021 de poveste, încă din prima zi a lunii. Pentru nativii de foc, ultima lună a anului înseamnă în primul rând reapropierea de cei dragi ori de cei cu care nu s-au avut la suflet în ultima perioadă.

Decembrie este pentru mulți o perioadă a iertărilor, a bilanțului, a regăsirii de sine. Berbecii vor trăi clipe revelatoare pentru sufletul lor și se vor apropia mai mult ca niciodată de chestiunile spirituale.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii decembrie, Berbecii s-ar putea să călătorească nițel în interes de serviciu. Pot definitiva niște proiecte. Pot încheia colaborări la care nici nu visau.

Zodia Berbec în luna decembrie 2021

Profesional vorbind, se anunță o perioadă plină de succese. Determinarea lor este dovada vie că dacă vrem ceva cu adevărat, se poate realiza.

ADVERTISEMENT

Pentru nativii de foc, decembrie este luna în care pot ieși în față exclamând fără menajamente cine sunt și de ce sunt capabili. Chiar dacă s-ar putea să îi supere pe mulți, ei știu în sinea lor că tot ce fac este spre binele comunității.

Femeile Berbec pot apărea ca niște salvatoare pentru celelalte femei. Se pot implica în acțiuni feministe, în campanii în care femeia este în prim plan. Berbecuțele sunt foarte sensibile la teme precum violența domestică ori discriminarea femeii la locul de muncă. Cauzele pentru care militează vor avea ecou.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui decembrie, unde sunt cuprinse sărbătoarea Crăciunului și cea a treceri în anul 2022, Berbecii redescoperă valorile tradiționale. Petrec momente de neuitat alături de familie și prieteni.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste pentru Berbeci

Zilele norocoase pentru Berbeci sunt 4, 11, 16, 17, 24 și 26 decembrie. Pe 4 și 11 vor încheia niște colaborări extrem de avantajoase din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

16 și 17 decembrie sunt două date numai bune pentru relaxare în cuplu. Nativii de foc își pot surprinde partenerul de viață cu idei de petrecere a timpului în doi.

Pe 24 și 26 decembrie trăiesc multe clipe emoționante cu părinții ori cu copiii, acolo unde vorbim de părinții Berbeci.

Zilele cu mai puțin noroc sunt 13, 15 și 23 decembrie. Doar trei zile ghinioniste, iată, se anunță pentru ei! Pe 13 trebuie să evite deplasările pe distanțe lungi, cu orice preț. Pe 15 și 23 decembrie, le este indicat de către astre să nu intre în clinciuri cu persoanele vârstnice.

ADVERTISEMENT