Life

Zodia Berbec, dezgolită de secrete. Latura ascunsă a acestui semn de foc

28.10.2020 | 12:22
Zodia Berbec dezgolita de secrete Latura ascunsa a acestui semn de foc
Zodia Berbec. Foto: bustle.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec are o serie de arme secrete și chiar de secrete în sine, iar noi le vom dezvălui în rândurile de mai jos.

Persoanele născute sub acest semn de foc au foarte multe calități, sunt extrem de abili și de energici, însă există și lucruri pe care preferă să le țină ascunse, doar pentru ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pari mereu viteji, siguri pe forțele lor și au mereu o vorbă motivațională pentru ceilalți, în realitate Berbecii nu sunt chiar așa.

Zodia Berbec și teama lor cea mai mare: singurătatea

Nativii de foc sunt destul de nesiguri, însă nu vor arăta niciodată asta lumii. Cea mai mare teamă este cea de eșec, mai ales pe plan amoros.

ADVERTISEMENT

Dacă există ceva de care Berbecilor să le fie cu adevărat frică acel lucru este singurătatea, mai ales singurătatea în doi.

Berbecii dau tot ce au mai bun într-o relație și poate că de multe ori sunt cicălitori ori se plâng des de anumite lucruri, lăsând senzația că sunt nemulțumiți.

ADVERTISEMENT

În realitate, ei caută atenție și vor să le fie validată persoana, să le fie recunoscute calitățile, să fie iubite pentru ceea ce sunt și nu pentru ce au ori pentru imaginea pe care și-au construit-o în fața publicului.

Cu toate că inspiră de multe ori autoritate și chiar duritate, Berbecii sunt destul de timizi și nesiguri, iar deciziile pe care le iau de multe ori sunt regretate în secunda doi.

ADVERTISEMENT

De ce fel de oameni au nevoie Berbecii în viață

Evident, aici intervine încăpățânarea caracteristică zodiilor de foc. Deși greșesc, își dau seama că dacă vor recunoaște asta vor fi și mai vulnerabili în fața celorlalți, deci mult mai ușor de atacat.

Berbecii au nevoie de persoane care să le ghicească stările, de oameni care să vadă în profunzimea sufletului lor, iar de astfel de oameni dau foarte rar în viață.

Pentru acești nativi de foc, cel mai important lucru este să fie înțeleși și iubiți, mai ales atunci când simt că sunt în cele mai nepotrivite contexte, înconjurați de cei mai nepotriviți oameni.

 

ADVERTISEMENT