Life

Zodia Berbec în luna februarie 2022. Invidia, marele obstacol în calea succesului

Zodia Berbec va avea în luna februarie 2022 multe obstacole de trecut. Trebuie să renunțe cu orice preț la invidie și să înceapă să facă lucruri pe cont propriu.
10.01.2022 | 12:55
Zodia Berbec in luna februarie 2022 Invidia marele obstacol in calea succesului
Zodia Berbec în luna februarie 2022. Foto: iambrainy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec are un februarie 2022 plin de evenimente care îi schimbă complet viziunea asupra lumii. Dacă în mod normal, invidia îi determină pe mulți să se autodepășească, în cazul nativilor de foc nu stă la fel treaba.

Berbecii trebuie să renunțe la a mai privi succesul altora cu ochi răi și să înceapă să construiască lucruri bune pentru ei,

ADVERTISEMENT

Nativii de foc pot fi puși în mari încurcături din cauza felului agresiv de a aborda anumite evenimente ori proiecte. Au senzația că sunt cei mai pricepuți, că nu pot da greș, că părerea lor este cea mai bună.

Zodia Berbec în luna februarie 2022

De fiecare dată iese cineva în calea lor care le dovedește contrariul. Puțină modestie nu le-ar strica mai ales celor care până acum s-au bazat doar pe faptul că știu să dea din gură.

ADVERTISEMENT

Luna februarie îndeamnă la acțiune, la implicare 100% în tot ce își propun, nu doar la a da indicații și a comenta totul într-un mod negativ de pe margine.

Berbecii pot avea câteva probleme sentimentale în a doua jumătate a lui februarie. Neînțelegerile din cuplu pornesc adesea de la lipsa lor de empatie.

ADVERTISEMENT

Au senzația că totul trebuie făcut așa cum vor ei, iar asta îi poate enerva pe cei cu care își împart viața. Mai mult decât atât, lucrurile tind să se schimbe din punct de vedere amoros odată ce partenerul de viață va pune în discuție posibilitatea de a se despărți.

Acest lucru îi poate face pe nativii de foc să își schimbe repede atitudinea. Aveau nevoie de acest duș rece.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Berbeci sunt 4, 7, 11, 27 și 28 februarie. Pe 4 și pe 7 februarie, Berbecii duc anumite discuții importante ce sunt avantajoase din punct de vedere profesional.

Pe 11 februarie 2022, Berbecii primesc o sumă de bani de unde nu se așteaptă. 27 și 28 februarie sunt două date bune pentru rezolvarea problemelor de cuplu.

Zilele ghinioniste sunt 13, 16, 21 și 24 februarie 2022. Pe 13 și pe 16, Berbecii trebuie să evite cu orice preț deplasările pe distanțe lungi.

21 februarie este o dată nepotrivită pentru a achiziționa lucruri costisitoare. Pot lua țeapă. Pe 24 februarie, se acumulează tensiuni în cuplu, Dragobetele poate fi unul plin de certuri și de dezamăgiri pentru acești nativi.

 

ADVERTISEMENT