Life

Zodia Berbec în luna ianuarie 2022. Anul începe cu bătăi de cap

Zodia Berbec are parte de un ianuarie 2022 așa cum nu își imagina. Începutul anului poate fi puțin complicat, însă după ce depășește anumite obstacole, totul va fi roz.
13.12.2021 | 13:30
Zodia Berbec in luna ianuarie 2022 Anul incepe cu batai de cap
Zodia Berbec în luna ianuarie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec are în luna ianuarie 2022 o serie de motive de bucurie, dar și câteva bătăi de cap. Anul începe pe minus la capitolul finanțe, așa cum se întâmplă în cazul multora, având în vedere cheltuielile făcute de sărbători.

Pentru Berbeci, prima jumătate a lunii ianuarie vine cu o reacomodare la viața de dinaintea sărbătorilor. Vor primi sarcini noi și vor avea parte de o serie de provocări peste care trebuie să treacă repede, fără să analizeze prea mult detaliile.

ADVERTISEMENT

Au noroc de oameni pricepuți la a găsi soluții. În preajma lor vor fi persoane care îi vor ajuta să vadă partea plină a paharului și așa reușesc să se redreseze treptat până la jumătatea lunii.

Zodia Berbec în luna ianuarie 2022

Până pe 15 ianuarie 2022, pentru nativii de foc pot apărea și anumite complicații la nivel amoros. Discuțiile încep din cauza lipsei banilor.

ADVERTISEMENT

Dacă fiecare ar putea pune de la el și ar încerca să privească rezolvarea problemei ca o echipă, totul ar fi mai ușor. Știm însă cât de dificili și căpoși sunt Berbecii!

În a doua jumătate a lunii ianuarie 2022, nativii de foc schimbă complet foaia, iar astrele le aduc multe bucurii. Problemele cu banii se rezolvă ca prin minune, iar lucrurile de care se temeau devin istorie.

ADVERTISEMENT

Comunică mult mai eficient și cu cei din jur, mai ales cu persoana iubită, asta datorită Lunii Pline care se va forma spre final de lună.

Berbecii sunt încurajați să facă lucrurile pe care le simt, să demareze acele proiecte pe care le-au lăsat în stand-by în 2021. Abia spre final de ianuarie se poate spune că Berbecii vor începe cu adevărat noul an.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 16, 17, 19, 22, 23 și 31 ianuarie 2022. Pe 16 și 17 vin oferte de nerefuzat. Cei care vor un loc de muncă mai bun și mai bine plătit, să fie atenți la aceste două date din calendar.

19 și 22 ianuarie sunt zile perfecte de petrecut cu persoana iubită. Pe 23 și 31 ianuarie, Berbecii încep ceva măreț din punct de vedere profesional, pe cont propriu.

Zilele ghinioniste sunt 1, 6, 7, 8 și 13 ianuarie. Prima zi din an nu este bună deloc pentru a rezolva anumite probleme. Ar fi bine să se odihnească. Pe 6 și 7 ianuarie, Berbecii trebuie să evite deplasările pe distanțe mari. 13 ianuarie e o zi proastă pentru aplanarea conflictelor apărute în cuplu.

ADVERTISEMENT