Life

Zodia Berbec în dragoste. Cum sunt cei născuți sub acest semn în relațiile de iubire

10.08.2020 | 18:25
Zodia Berbec in dragoste Cum sunt cei nascuti sub acest semn in relatiile de iubire
Zodia Berbec în relațiile amoroase. Sursa foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec iubește cu multă pasiune, poate prea multă pentru gustul unora. Iată un horoscop cu totul special, în care vom descrie cum sunt persoanele născute sub acest semn de foc în relațiile intime!

Zodia Berbec în dragoste

Cum cucerește. Persoana născută în zodia Berbec are un talent rar în a cuceri inimile tuturor, mai ales a persoanelor pe care pun ochii și cu care vor o relație serioasă.

ADVERTISEMENT

Arma Berbecilor este umorul. Sunt foarte amuzanți și văd mereu partea bună a lucrurilor în orice situație. Sunt foarte carismatici și nu fac eforturi mari pentru a se face plăcuți. Mai au ceva tot mai rar la oameni: o sinceritate brutală.

Fidelitate. Berbecii nu sunt tocmai sfinți la acest capitol. Pot fi fideli dacă simt că persoana cu care își împart existența este cu adevărat potrivită pentru ei, dar în același timp pot fi și foarte libertini.

ADVERTISEMENT

Berbecii înșală, dar nu suportă să fie înșelați. Cum stau la capitolul erotism

În funcție de chimia care se creează între ei și partenerul lor de viață, sunt foarte fideli sau înșală cu zâmbetul pe buze.

Gelozie. Ăsta e cel mai sensibil capitol dacă vorbim despre persoanele născute în zodia Berbec. Sunt extrem de geloși și merg pe principiul că ei au dreptul să înșele, dar ceilalți nu au voie să îi înșele.

ADVERTISEMENT

Pot face adevărate crize de gelozie atunci când descoperă o infidelitate. În general, Berbecii nu iartă nimic, așa că persoanele care au o relație cu ei nu ar trebui să se aștepte la iertare.

Pe plan erotic, Berbecii (mai ales bărbații născuți în această zodie) sunt cei mai inovatori din tot zodiacul, în sensul că au mereu fantezii care mai de care mai ciudate pentru oamenii mai convenționali, mai tradiționali.

ADVERTISEMENT

Așadar, Berbecilor le plac lucrurile noi nu doar în viața profesională, ci și în viața lor amoroasă.

ADVERTISEMENT