Life

Zodia Berbec în iarna anului 2021-2022. Luna cadourilor se transformă în luna pierderilor financiare

Zodia Berbec va avea o iarnă destul de atipică încă de la începutul ei. Lucrurile se vor schimba destul de mult în bine, dar și în rău.
26.10.2021 | 10:38
Zodia Berbec in iarna anului 20212022 Luna cadourilor se transforma in luna pierderilor financiare
Zodia Berbec în iarna anului 2021-2022. Foto: besthqwallpapers.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec va avea parte de multe transformări în iarna anului 2021-2022. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să se pregătească pentru trei luni încărcate din punct de vedere spiritual, trei luni pline de lecții de viață.

În luna decembrie, Berbecii vor aștepta cadouri, însă în loc să primească, vor trebui să dea. Unele datorii mai vechi își cer drepturile în cele mai neașteptate momente, fapt pentru care acești nativi s-ar putea să nu aibă un Crăciun foarte bogat.

ADVERTISEMENT

Din cauza banilor pot apărea și disensiunile în familie. Li se recomandă să privească totul cu mai multă cumpătare și să învețe să facă economii.

Zodia Berbec în iarna anului 2021-2022

În luna ianuarie, nativii de foc deslușesc tot felul de mistere și se pun în locul unor persoane pe care până acum le-au privit cu o sprânceană ridicată.

ADVERTISEMENT

Dacă pentru mulți ianuarie este cea mai depresivă lună a anului, pentru Berbeci ar putea fi una destul de fericită. Își fac prieteni noi, recuperează din pierderile financiare suferite în decembrie și sunt pregătiți pentru noi proiecte.

Din 15 ianuarie 2022 încolo, începe o nouă etapă în evoluția acestor nativi. Se vor face remarcați prin determinarea de care vor da dovadă la locul de muncă. Ies în evidență și prin felul în care se implică în treburile casnice.

ADVERTISEMENT

Februarie este luna în care nativii de foc pot fi luați prin surprindere de persoana iubită. Sunt din ce în ce mai implicați în relația lor.

Berbecii care sunt singuri s-ar putea să își găsească marea iubire și să exclame că sunt fericiți din punct de vedere sentimental chiar de Ziua Îndrăgostiților.

ADVERTISEMENT

Nuntă în timpul gerului

De altfel, din 14 februarie începe o perioadă foarte bună pentru nativii de foc pentru care a pendulat în mintea lor ideea de a se căsători.

Unii pot face logodna chiar de Dragobete, în timp ce alții se gândesc foarte serios să facă nunta atunci. Berbecii vor cu tot dinadinsul să spargă orice tipare, așa că mulți nu vor aștepta să se căsătorească atunci când o face toată lumea, vara, ci va pune totul la punct în vremea gerului.

Iarna 2021-2022 va fi, așadar, una plină de surprize pentru Berbeci, mai ales din punct de vedere amoros. Cu excepția lunii decembrie, Berbecii nu au alte perioade neplăcute.

 

ADVERTISEMENT