Life

Zodia Berbec în iarna anului 2022-2023. Ianuarie, lună de cotitură

Cum va fi iarna anului 2022-2023 pentru zodia Berbec? Nativii de foc au parte de multe provocări. Este o perioadă extrem de interesantă pentru ei.
08.11.2022 | 10:54
Zodia Berbec in iarna anului 20222023 Ianuarie luna de cotitura
Zodia Berbec în iarna anului 2022-2023. Foto: wall.alphacoders.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec va avea o iarnă 2022-2023 destul de aglomerată. Nu ar fi zis, dar vor avea destul de mult de tras în perioada următoare. Apar multe oportunități de care e bine să țină cont, în special în luna decembrie. Debutul lui 2023 va fi ceva mai greoi.

Zodia Berbec în iarna anului 2022-2023

În luna decembrie 2022, Berbecii recuperează timpul pe care nu l-au putut petrece cu familia, cu prietenii. Fiind extrem de ocupați sau uneori prea superficiali în abordarea anumitor situații, au ratat multe momente care puteau fi memorabile.

ADVERTISEMENT

Crăciunul va fi unul deosebit în special pentru Berbecii tineri. Aceștia descoperă cu adevărat anumite tradiții legate de sărbătorile de iarnă și se integrează rapid în noi cercuri. Cei care au rude la țară, acolo unde se mai păstrează datinile, vor avea un Crăciun de neuitat.

Noaptea dintre ani îi prinde pe mare parte dintre Berbeci alături de prietenii, la o cabană de munte, la o discotecă ori la un pub în oraș. În orice caz, sunt puși pe distracție.

ADVERTISEMENT

Ianuarie nu e o lună roz

Luna ianuarie 2023, în schimb, nu va fi atât de roz. Lăsând la o parte că se spune că e cea mai deprimantă lună a anului, în ianuarie, nativii de foc vor fi nevoiți să treacă de mai multe puncte de cotitură. Au de-a face cu o serie de proiecte care le solicită foarte mult mintea. Nu se simt tocmai pregătiți pentru presiune, mai ales că multe din proiecte nu mai pot fi amânate deloc.

Unii dintre Berbecii s-ar putea gândi foarte serios să își schimbe jobul, să facă schimbări majore pe plan profesional. Vor căuta liniștea înainte de orice.

ADVERTISEMENT

Luna februarie 2023 vine cu o posibilă nouă poveste de iubire. Este luna perfectă pentru nativii de foc singuri, în căutarea partenerului potrivit. Cei care nu se simt bine în relația în care se află vor avea ocazia unică, în luna lui Cupidon, să se despartă pe cale amiabilă de omul de lângă ei.