Life

Zodia Berbec în luna august 2022. Ghinion în dragoste, noroc la bani

Zodia Berbec va avea o lună august 2022 cu de toate. Pe plan amoros apar anumite probleme, mai ales pentru cei aflați la început de relație, însă vor sta bine cu banii.
12.07.2022 | 11:52
Zodia Berbec in luna august 2022 Ghinion in dragoste noroc la bani
Zodia Berbec în luna august 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec pornește cu mult entuziasm în luna august 2022, ultima lună de vară. Doar că… entuziasmul se va fâsâi pe măsură ce nativii de foc vor purta anumite dialoguri cu persoana iubită.

Zodia Berbec în luna august 2022: certuri cu persoana iubită

Nativii de foc vor să se impună în relație, dar nu vor reuși. De aici apar tot felul de discuții în contradictoriu, tot felul de situații destul de greu de gestionat.

ADVERTISEMENT

Ei vor să țină frâiele relației, însă se vor lovi de reticența partenerului de viață la anumite idei pe care le au. Prima jumătate a lunii august poate fi marcată de certuri destul de urâte.

Multe din planurile lor nu vor fi împărtășite de persoana cu care au ales să construiască o poveste frumoasă. Aceste lucruri sunt valabile mai ales în cazul Berbecilor care nu sunt implicați într-o relație bine sudată, în cazul celor care au început să iasă de curând cu cineva.

ADVERTISEMENT

Toate certurile vor fi de bun augur până la urmă, căci doar așa vor reuși să își cunoască mai bine partenerul și să evite, pe viitor, să îl supere.

A doua jumătate a lui august aduce câteva vești bune din punct de vedere financiar. Berbecii pot intra în posesia unor sume la care nici nu s-au gândit. De asemenea, e o lună bună pentru cei care au de moștenit câte ceva.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Berbeci sunt 1, 4, 18, 19, 20, 27 și 30 august 2022. Pe 1 și 4, nativii de foc ar putea porni într-o aventură cu prietenii, poate chiar la mare.

18 și 19 august sunt zile în care primesc aprecieri de la superiorii lor, ba chiar și de la colegi. Dau bine pe unde merg cu ideile lor. Zilele de 20, 27 și 30 august sunt extraordinare din punct de vedere financiar. Vin câștiguri substanțiale.

ADVERTISEMENT

Zilele mai puțin norocoase pentru ei sunt 5, 13, 15 și 16 august. Pe 5 apar discuții furtunoase în relație, iar pe 13 pot fi trași la răspundere de o persoană în vârstă.

Zilele de 15 și 16 august sunt proaste pentru cei care își doresc să călătorească. Nu sunt date prielnice mai ales pentru Berbecii care își doresc să parcurgă distanțe lungi.

 

ADVERTISEMENT