Life

Zodia Berbec în luna iubirii. Ce i se întâmplă de Valentine’s Day și de Dragobete

04.02.2021 | 13:46
Zodia Berbec in luna iubirii Ce i se intampla de Valentines Day si de Dragobete
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec are parte de tot felul de evenimente în luna iubirii, iar datele de 14 și 24 februarie vor fi speciale pentru persoanele născute sub acest semn de foc.

Berbecii au o lună a iubirii plină de neprevăzut, plină de obstacole, însă va fi o perioadă din care vor ieși mai întăriți și mai sigur de ceea ce vor de la o relație.

ADVERTISEMENT

Ziua îndrăgostiților le va aduce ocazia de a cunoaște pe cineva, mai ales dacă vorbim despre adolescenții născuți în zodia Berbec. Cei care au deja o relație consolidată s-ar putea să se lovească de anumite probleme de comunicare, însă ele nu sunt majore.

Zodia Berbec în luna iubirii: atenție la entuziasmul neexplicat!

De altfel, de Sfântul Valentin vor avea parte de momente romantice petrecute alături de persoana iubită, iar mulți dintre Berbecii trecuți de vârsta de 40 de ani și-ar putea reînnoi jurămintele cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

Cealaltă zi specială pentru ei, în luna iubirii, este Dragobetele. Pe 24 februarie Berbecii vor înlocui cadourile pentru aleasa inimii cu proiecte de viitor pe care le vor creiona împreună.

Berbecii vor dori să pornească tot felul de activități alături de persoana iubită, însă s-ar putea să se lovească de anumite reticențe din partea acesteia.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor să clădească ceva trainic alături de persoana iubită

Și așa revenim din nou la problema comunicării. Nativii de foc se aventurează de multe ori în tot felul de proiecte fără să explice pe îndelete ce își doresc cu adevărat, tocmai de aici și reticențele celor din jur.

Ar trebui să învețe în luna iubirii să își dozeze entuziasmul și să fie mai atenți la nevoile persoanelor cu care împart viața și căminul, căci nu toată lumea poate fi băgat în priză din prima, mai ales că Berbecii au și talentul de a se înflăcăra foarte repede pentru ceva, iar apoi abandonează totul taman când începe ca și celălalt să prindă gustul unui vis.

ADVERTISEMENT

Așadar, este o lună destul de bună pentru Berbeci din punct de vedere sentimental, una a construcției în doi.

 

ADVERTISEMENT