Life

Zodia Berbec în luna iulie 2021. Călătorii cu peripeții și o nouă poveste de iubire la orizont

Zodia Berbec are un iulie 2021 plin de provocări. Lucrurile se așază treptat pentru persoanele născute sub acest semn de foc.
14.06.2021 | 18:30
Zodia Berbec in luna iulie 2021 Calatorii cu peripetii si o noua poveste de iubire la orizont
Zodia Berbec în luna iulie 2021. Foto: anarkeden.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec are parte de momente unice în luna iulie 2021. Se deschid niște porți importante atât în iubire cât și în carieră.

Este una dintre cele mai bune luni din an pentru nativii de foc. Prima jumătate a lunii va fi dedicată în totalitate muncii.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor culege roadele eforturilor depuse în primele luni ale anului. Se pot lovi de invidia colegilor, de răutăți din partea apropiaților. Atât de bine le merge.

Zodia Berbec în luna iulie 2021

Berbecii care sunt la început de drum din punct de vedere profesional, au un noroc foarte mare la contracte bănoase. Cei care sunt în câmpul muncii de mai mult timp își vor consolida poziția.

ADVERTISEMENT

Comunicarea va fi punctul lor forte. Vor ști să verbalizeze ceea ce vor. Îi va ajuta capacitatea extraordinară de a transmite mesaje, de a trasa liniile. Vor ieși în evidență și vor face de multe ori diferența între toate soluțiile prezentate pentru rezolvarea unor probleme.

A doua jumătate a lunii este una bună pentru iubire. Berbecii căsătoriți pot pleca în vacanță cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Nu e exclus ca unii să își reînnoiască jurămintele sau chiar să primească vestea venirii pe lume a unui copil.

Pentru cei mai mulți Berbeci, iulie este o lună de călătorii, una care îi va motiva să lupte mai mult pentru ceea ce vor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, e de menționat pentru Berbecii singuri că este poate singura lună din an în care pot începe o relație serioasă.

Poveștile de iubire încep pentru majoritatea Berbecilor care nu au angajamente față de cineva undeva după data de 20 iulie.

Zilele norocoase și ghinioniste în luna lui Cuptor

Zilele norocoase pentru Berbeci în luna iulie sunt 4, 11, 23, 24, 26 și 31. Pe 4, 11 și 23 vin bani din surse neașteptate. Atenție foarte mare la cum sunt cheltuiți acești bani!

Pe 24, 26 și 31 iulie 2021 Berbecii petrec. Se simt foarte bine. Se simt în largul lor alături de prieteni și de persoana iubită pe care o vor cunoaște în acele zile.

Zilele cu mai puțin noroc sunt 8, 13, 18, 27 și 29 iulie. Pe și 18 iulie trebuie să evite cu orice preț conflictele în familie. Nu contează despre ce e disputa. Ideal ar fi să tacă inteligent.

Pe 13 iulie nu este indicat să împrumute obiecte sau bani celorlalți. Ceea ce vor da în această zi nu vor mai vedea înapoi niciodată.

Pe 27 și 29 iulie nativii de foc să fie atenți la anumite obiceiuri nesănătoase. Pot apărea anumite perturbări în organism.

 

ADVERTISEMENT