Life

Zodia Berbec în luna iunie 2021. Ce zile norocoase are și cum stă cu dragostea

13.05.2021 | 14:25
Zodia Berbec in luna iunie 2021 Ce zile norocoase are si cum sta cu dragostea
Zodia Berbec în luna iunie 2021. Foto: astrology.tv
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec are parte de bătălii importante în luna iunie 2021, o lună plină de muncă și de repoziționare în societate. Berbecii sunt puși pe fapte mari și mai deciși ca niciodată să renunțe la anumite obiceiuri care i-au încurcat în dezvoltarea lor personală.

Pentru nativii de foc, luna iunie este una a luptei pentru propria lor imagine. Vor repara anumite greșeli făcute de la începutul acestui an și se vor poziționa mai bine față de adversari.

ADVERTISEMENT

Unii Berbeci s-ar putea să aibă de rezolvat în primele 10 zile ale lunii iunie anumite probleme care pot implica organele legii. Poate fi vorba despre discuții legate de o moștenire, o plângere pe care au făcut-o în instanță și n-au mai aflat de mult cum decurge cazul lor sau chiar o amendă neplătită la timp.

Zodia Berbec în luna iunie 2021

Iunie este luna în care se poate spune că nativii de foc vor renaște din propria cenușă, devenind mai puternici și mai ambițioși ca niciodată. Scapă de datoriile karmice și devin un adevărat exemplu pentru oamenii din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase pentru Berbeci sunt 11, 16, 18, 23 și 28 iunie. În aceste zile pot veni vești bune din străinătate, pot intra în posesia unor sume frumoase de bani ori pornesc în călătorii în locuri pe care nu le-au mai văzut niciodată.

Berbecii trebuie să fie atenți la capitolul dragoste, în special în ultimele zile ale lunii iunie, după data de 29. Atunci s-ar putea să treacă printr-un duș rece, unul binevenit căci doar așa își pot da seama dacă relația în care se află este ceea ce au nevoie sau nu.

ADVERTISEMENT

Zilele cu ghinion în luna lui Cireșar

Zilele cu ghinion sunt 3, 4, 9, 17 și 30 iunie. În aceste zile este indicat să nu ia decizii pripite, să nu intre în conflicte cu ceilalți, chiar dacă vor fi deranjați de anumite lucruri evidente pentru toată lumea.

Cumpătarea este soluția pentru a trece cu bine peste aceste zile și pentru a fenta până la urmă ghinionul. Au suficiente abilități să evite pericolul dacă apelează la calm și echilibru.

ADVERTISEMENT

Așadar, prima lună de vară va fi una intensă pentru persoanele născute sub acest semn, exact așa cum sunt și ei: plini de patos.

 

ADVERTISEMENT