Life

Zodia Berbec în luna mai 2022. Răsturnări de situație pe plan profesional

Zodia Berbec va avea un mai 2022 plin de evenimente care o va scoate din anonimat. Este o lună în care cariera va fi pe primul loc. Apar momente frumoase.
14.04.2022 | 13:18
Zodia Berbec in luna mai 2022 Rasturnari de situatie pe plan profesional
Zodia Berbec în luna mai 2022. Foto: mixkit.co
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Berbec, luna mai 2022 va fi una de neuitat. Este o lună bună din toate punctele de vedere, în special dacă e să privim cum va evolua din punct de vedere profesional.

Zodia Berbec în luna mai 2022

În prima jumătate a lunii, nativii de foc vor face tot felul de demersuri pe la autorități pentru că vor să obțină anumite bunuri. Mulți s-ar putea să se plimbe mult pentru că au de recuperat o moștenire mai veche.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 mai 2022, așadar, Berbecii rezolvă niște probleme care au rămas în trecut, dar care acum s-ar putea să îi ajute mai ales că au nevoie de resurse financiare. Cei care au de moștenit terenuri, case sau alte bunuri trebuie să profite din plin de primele zile ale lui mai.

În a doua jumătate a lunii, nativii de foc trăiesc tot felul de răsturnări de situație favorabile în zona muncii.

ADVERTISEMENT

Multe dintre proiectele lor devin, în sfârșit, realitate. Au parte de aprecieri, iar acestea nu vin doar din gură. Conturile lor ar putea fi mărite și vorbim despre sume care nu sunt de neglijat.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 6, 7, 9, 16, 18 și 25 mai 2022. Pe 6 și 7 mai pot finaliza un proces lung și anevoios din punct de vedere birocratic. Se termină o corvoadă care are legătură cu un credit bancar, o moștenire sau un proiect care era doar pe hârtie.

ADVERTISEMENT

Zilele de 9 și 16 mai sunt excelente pentru Berbecii care vor să facă noi cuceriri. Au lipici la sexul opus. 18 și 25 mai sunt zile foarte bune din punct de vedere financiar. Tot ce își propun va ieși ca la carte.

Zilele ghinioniste pentru Berbeci sunt 13, 14, 21 și 26 mai 2022. 13 mai este o zi în care acești nativi ar trebui să stea în banca lor, să nu se implice în conflictele altora.

ADVERTISEMENT

14 și 21 mai nu sunt zile potrivite pentru achiziții scumpe. Pe 26 mai, Berbecii pot afla niște lucruri neplăcute despre partenerul de viață.

 

ADVERTISEMENT