Life

Zodia Berbec în luna noiembrie 2021. Dispute, trădări, nervi

Zodia Berbec are un noiembrie 2021 de foc, în contrast cu vremea specifică acestei perioade a anului.
20.10.2021 | 18:30
Zodia Berbec in luna noiembrie 2021 Dispute tradari nervi
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec va purta multe dispute în luna noiembrie 2021, chiar din primele zile. Lucrurile încep să fie tot mai clare pentru acești nativi.

Pe măsură ce se lămuresc, Berbecii au, însă, de pătimit. Unii oameni cu care intră în contact nu vor să se deschidă sub nicio formă și îi vor pune în situații imposibile.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii noiembrie, Berbecii trebuie să se pună la curent cu niște noutăți de care depinde viitorul lor profesional.

Zodia Berbec în luna noiembrie 2021

Vor fi nevoiți să poarte discuții cu persoane pe care nu le au la suflet ori viceversa. Nativii de foc se confruntă cu niște atitudini ale oamenilor pe care și ei le-au avut la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Vor fi puși în oglindă și își vor da seama cât de mult au greșit cu comportamentul lor. Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal, a doua jumătate a lunii este una a trădărilor.

Cei pe care se bazau le vor arăta o altă față pe care nativii de foc nu bănuiau niciodată că o au. Vor descoperi care le sunt prietenii adevărați și în cine nu mai trebuie să aibă încredere pe viitor.

ADVERTISEMENT

Nervii lor vor fi întinși la maximum și dacă aruncăm o privire asupra relațiilor personale, chiar de cuplu ori de familie. Dincolo de certurile cu colegii de la locul de muncă, Berbecii nu se vor înțelege bine nici cu cei cu care conviețuiesc în aceeași casă.

Stresul poate să își pună amprenta asupra lor într-un mod neplăcut, iar asta îi face mai irascibili și mai duri.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase pentru nativii de foc

Zilele norocoase pentru Berbeci sunt 7, 11, 18, 22 și 25 noiembrie. În afară de aceste 5 zile, totul restul lunii poate fi considerat drept ghinionist.

Privind către lucrurile pozitive din viața lor, 7 noiembrie este o dată bună pentru negocieri salariale. Berbecii care știu valoarea muncii lor trebuie să aibă curajul să ceară bani în plus.

Pe 11 noiembrie, nativii de foc vor petrece momente frumoase alături de niște persoane noi care vin în viața lor, pe care ar fi bine să le țină aproape.

18, 22 și 25 noiembrie sunt trei date importante pentru Berbecii care se gândesc să își deschidă propria lor afacere. După toate problemele prin care vor trece, va ieși încet, încet Soarele și pe strada lor.

 

ADVERTISEMENT