Life

Zodia Berbec în luna octombrie 2021. Multe promisiuni devin nerealiste

Zodia Berbec are un octombrie 2021 furtunos din toate punctele de vedere. Unele mituri vor cădea unul câte unul.
11.09.2021 | 18:30
Zodia Berbec in luna octombrie 2021 Multe promisiuni devin nerealiste
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec va avea o lună octombrie 2021 în care va trebui să își asume răspunderi de care au fugit până acum poate chiar timp de ani buni.

Li se schimbă complet orizonturile chiar din primele zile ale lunii. Dacă nu se panichează și iau lucrurile ca atare, sunt în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Dacă se lasă copleșiți de emoții și îl iau pe NU în brațe, atunci a doua lună din toamnă poate fi una dificilă.

Zodia Berbec în luna octombrie 2021

Berbecii sunt foarte buni în situații de criză, în sensul că se descurcă excelent. Doar că de data asta nu vorbim despre o situație de criză anume, ci despre o suită de schimbări. Vor vedea că unele promisiuni care li s-au făcut au fost simple minciuni.

ADVERTISEMENT

Totul se va produce în viteză pentru ei mai ales între 1 și 16 octombrie. După data de 16 octombrie, lucrurile se vor mai calma și își vor putea trage sufletul.

Cele mai bune vești pot veni pentru ei din sfera relațiilor foarte personale. Vorbim aici despre surprize plăcute pe plan amoros, dar și despre îmbunătățirea relațiilor cu nepoții, frații sau părinții.

ADVERTISEMENT

Până pe 31 octombrie, Berbecii vor avea ocazia să lămurească o serie de lucruri, de divergențe pe care le-au avut cu cei dragi. În familiile unde a existat tensiune dintr-un motiv sau altul va veni pacea, mai ales în jurul datei de 20 octombrie.

Berbecii fac tot felul de eforturi în luna care urmează pentru ca oamenii din jurul lor să îi perceapă exact așa cum sunt. Vor să nu mai vândă o imagine care nu are nicio legătură cu realitatea, cu ceea ce simt și ce trăiesc.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 17, 20, 27, 29 și 31 octombrie. După cum se poate vedea, a doua parte a lunii este cea benefică lor.

Pe 17 și 20 pot veni vești bune legate de sume de bani. Pe 27 și 29 octombrie, Berbecii reiau anumite legături pierdute. Pe 31 octombrie vor încheia luna în glorie la toate capitolele.

Zilele ghinioniste pentru acești nativi sunt 1, 3, 5, 13, 14 și 15 octombrie. Pe 1 și 3 trebuie să fie atenți la toate semnalele pe care le primesc din partea Universului. Sunt zilele care anunță o mare schimbare, una bruscă pentru care nu au timp de gândit, ci doar de acționat.

Pe 5, 13, 14 și 15 octombrie trebuie să evite cu orice preț să se implice în conflictele altora. Pot ieși victime colaterale.

 

ADVERTISEMENT