Life

Zodia Berbec în toamna anului 2022. Luna septembrie, una de cotitură pe plan sentimental

Zodia Berbec va avea parte de surprize mari în toamna anului 2022. Luna septembrie îi va pune pe nativii de foc în tot felul de situații care mai de care mai interesante, mai ales la nivel amoros.
10.08.2022 | 14:12
Zodia Berbec in toamna anului 2022 Luna septembrie una de cotitura pe plan sentimental
Zodia Berbec în toamna anului 2022. Foto: joannawatters.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec va avea o toamnă plină de suișuri și coborâșuri! Următoarele trei luni vor veni cu multe provocări din toate punctele de vedere. Cele mai multe apar la nivel sentimental, însă tot răul se va transforma în bine până la final.

Zodia Berbec în toamna anului 2022

Nativii de foc știu să facă lucrurile cum trebuie într-o relație, de obicei, însă de data asta s-ar putea ca lucrurile să scape de sub control.

ADVERTISEMENT

Luna septembrie 2022 vine cu mici furtuni amoroase. Prima parte a acestei luni se poate lăsa inclusiv în divorțuri în cazul cuplurilor care întâmpină deja divergențe.

Berbecii nu vor mai închide ochii la unele aspecte deranjante, ci se vor impune, poate chiar ridicând ușor tonul. După data de 15 septembrie, totul se va mai ameliora pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Luna octombrie va fi un pic mai bună la toate capitolele. Pot apărea excepții legate de bani. Unele investiții s-ar putea să le dea bătăi de cap. Fie nu știu să preconizeze cu exactitate cât de departe pot ajunge cu aruncatul banilor pe proiecte despre care nu știu mare lucru, fie au fost prea siguri că vor avea profit.

Noiembrie, lună de reașezare pe plan amoros

Nativii de foc au talentul să se arunce în tot felul de idei, să riște absolut totul, căci atunci când cred în cineva, tind să piardă contactul cu realitatea.

ADVERTISEMENT

Tot în octombrie se vor îmbunătăți anumite relații de prietenie. Berbecii pun mare preț pe loialitate în apropierile lor, iar de data asta își vor da seama care sunt oamenii în care merită să își pună toată baza.

Luna noiembrie e clar mai bună față de primele două luni din toamna lui 2022. În noiembrie, Berbecii încep să facă bani frumoși, iar la capitolul iubire au câteva surprize.

ADVERTISEMENT

Sfârșitul toamnei le poate aduce în cale o persoană față de care au nutrit sentimente în secret. Va fi momentul oportun să aibă curaj să se apropie de acel cineva. Astrele vor ține cu ei.

ADVERTISEMENT