Life

Zodia Berbec la tinerețe și la bătrânețe. Ce are de învățat de-a lungul vieții

19.10.2020 | 11:47
Zodia Berbec la tinerete si la batranete Ce are de invatat dea lungul vietii
Zodia Berbec. Foto: helpastrology.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec are o evoluție spectaculoasă de-a lungul vieții. În tinerețe, Berbecii sunt rebeli fără cauză, ca la maturitate să își dea seama care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ei.

Zodia Berbec, de la adolescență la senectute

Nativii de foc, cei care deschid lista celor 12 zodii, sunt destul de arțăgoși mai ales în perioada adolescenței și post-adolescență.

ADVERTISEMENT

Au impresia că toate lucrurile li se cuvin și că dreptatea e mereu de partea lor. Sunt inimoși de fel, însă atunci când au o idee fixă în cap nu le-o poți scoate nici cu cleștele.

Berbecii sunt prieteni loiali, șturlumbatici de fel, mereu plini de energie, acei oameni care vor să schimbe lumea acum.

ADVERTISEMENT

Berbecii bătrâni, cei mai buni sfătuitori

Viața îi duce prin tot felul de excursii, unele mai nefericite, altele mai împlinitoare, astfel încât, odată ce se apropie de vârsta de 50 de ani încep să realizeze că unele bătălii sunt inutile.

Berbecii se așază la casa lor și văd lucrurile cu alți ochi abia după 60 de ani, căci au deja suficientă experiență acumulată pentru a face diferența reală între bine și rău.

ADVERTISEMENT

Pe plan amoros, acești nativi au tendința să zboare din floare în floare mai toată viața, însă atunci când se îndrăgostesc cu adevărat (lucru care se întâmplă extrem de rar) devin cele mai fidele persoane din lume.

Berbecilor le plac relațiile pasagere și fug cât pot de mult de compromisuri. Persoanele născute în zodia de foc au în tinerețe un comportament destul de copilăros, adesea chiar cu țâfne, fapt pentru care își fac prieteni fie foarte greu, fie foarte ușor.

ADVERTISEMENT

Pentru ei nu există măsură sau cale de mijloc. În general, Berbecii reușesc să devină sufletul oricărei petreceri prin simpla lor apariție și umorul negru de care dau dovadă de cele mai multe ori.

Acești nativi devin ceva mai serioși odată ce înaintează în vârstă. Ba mai mult, ce e surprinzător este că, trecând prin câte trec într-o viață, ajung să ofere sfaturi înțelepte la bătrânețe, devenind adevărați guru în chestiuni ce țin de spiritualitate, de cum trebuie să îți trăiești viața pentru a fi fericit și fără de regrete.

 

ADVERTISEMENT