Life

Zodia Berbec în luna aprilie 2022. Perioadă de recunoaștere a greșelilor

Zodia Berbec are un aprilie 2022 plin de schimbări uriașe. În primul rând, nativii de foc își vor recunoaște multe greșeli, o condiție necesară pentru a merge mai departe în viață.
15.03.2022 | 16:47
Zodia Berbec in luna aprilie 2022 Perioada de recunoastere a greselilor
Zodia Berbec în luna aprilie 2022. Foto: womenshealthmag.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Berbec, luna aprilie 2022 va fi una a reconcilierilor. Acești nativi de foc trebuie să conștientizeze că pot face mult rău cu vehemența lor celor din jur.

Zodia Berbec în luna aprilie 2022

Luna aprilie vine să îi dumirească referitor la anumite confuzii pe care le au. Descoperă că nu toți oamenii sunt atât de răi pe cât credeau și nici că ăi mai sfinți sunt tocmai angelici.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii aprilie vine cu metode noi de învățare mai ales pentru studenții Berbec. Vor descoperi că se pricep și la alte lucruri decât cele pentru care au fost remarcați până acum. Au viziuni noi și sunt concentrați să se șlefuiască din punct de vedere profesional.

Tot în prima jumătate a lunii aprilie, Berbecii își vor cere iertare de la toți cei față de care consideră că au greșit. Au niște apăsări pe suflet și nu pot sta fără să îndrepte erorile comise prin fapte sau prin vorbe exagerate spuse la un moment dat.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii, Berbecii trebuie să achite anumite datorii pe care le aveau de mai multă vreme. Fac o curățenie totală din punct de vedere financiar și sunt dispuși să se sacrifice pentru ca pe viitor de profitul lor să nu se poată atinge nimeni.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 4, 7, 13 și 28 aprilie. Pe 4 și 7 le este recomandat să discute doar cu oameni pricepuți și trecuți prin experiență. 13 aprilie este o zi norocoasă pentru cei care vor să se logodească sau chiar să se căsătorească. Pe 28 aprilie, Berbecii reușesc să achiziționeze lucruri de bază pentru casa lor.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 3, 8, 11, 17 și 22 aprilie 2022. Pe 3 și 8, nativii de foc trebuie să evite călătoriile în interes de serviciu.

11 aprilie este o dată nepotrivită pentru discuțiile în contradictoriu pe teme politice. 22 aprilie este o zi neplăcută pentru nativii care nu vor să renunțe la orgoliu și sunt nevoiți să muncească în echipă.

ADVERTISEMENT